Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Ne finaldi lan öyle

Tekrar eski Behzat Ç. geliyor sanırım bu bölümde sinyalleri verdi .

Çok iyiydi çok. Suna'nın geçmişinde bir taciz vakası var ya kendisine ya da çok sevdiği birisine karşı.

Suna ve aranilan Cicek adindaki kiz ayni kisiler bence. Bu is daha uzun süre böyle gider gibi, Suna olaylarin tam icinde oldugu icin kendini hayatta ele vermez.

Ben aslinda baska bir konuya deginmek istiyorum. Son 3-4 bölümdür Eda'nin asiri derecede makyaj kullandigi görülüyor ve bu bence onu güzellestirmek yerine cirkinlestiriyor, sade hali cok daha güzel ve tatli. :o

a4995vlcsnap-2012-02-07-01h32m18s160.jpg

bdd61vlcsnap-2012-02-07-01h34m06s210.jpg

Son bölümü şimdi izledim.Yalnız biraz hayal kırıklığına uğradım.Dexter'ın 6. sezonundaki melek cinayetini uyarlamışlar.(ç)alıntı olmuş resmen.

Dexter'ın 6. sezonundaki melek ve üniversitede öldürülen adam cinayetlerini kombo yapmışlar bence :)

Bölüm çok güzeldi bu arada.

Makyaj olayına bir kaç haftadır çok taktılar Eda'nın. Suna da cinayet işlerken bol makyaj yapıyor.

Şimdi süper saçma bir teori üreteyim,ya olaylar öyle bir gelişecek ki,bir kaç bölümdür Eda bu makyaj ne soruları yüzünden bir şekilde katili Eda sanacaklar;

ya da Suna Eda için cinayetleri işliyor,ya da birlikte hareket ediyorlar ,temel bir içgüdü :lol:

Behzat Ç. nin sezon finalinde ilk sezon finali gibi bitirebilmeleri için aşırı sürpriz bir durum lazım,o yüzden bütün saçma teorileri düşünüyorum. Yalnız Eda'nın annesi de var babası da,bu saçma teoriyi iyice saçmalaştırıyor o yüzden,eğer evlat edinmedilerse :asd:

Sabah sabah gereksiz saçmalama hakkımı kullandım :D

Eda Harun'a güzel gözükmeye çalıştığı için yapıyor ama Eda'dan şüphelenebilirler bu cinayetle ilgili orası doğru.

Diğer yandan önceden de dedim Suna'nın taciz olaylarıyla bir ilgisi var ya kendisine ya da çok yakın olduğu birisine karşı yapılanların intikamını alıyor. Son bölümde iyice testereye bağladı yalnız. :o

Çok güzel bölümdü :tiphat:

"Evreka, evrak ha" :asd:

Güzel bölümdü. Is iyice b.ka sardi, kim kime calisiyor belli degil. :asd:

Kimin eli kimin cebinde belli değil la :D

Müthiş bölümdü müthiş yine geçen yılki kurgunun tadını vermeye başladı biz yine ayakta uyuyormuşuz. :)

ulan bir denk gelemedim şu diziye :(

Neyse ilerde arsiv olarak alıp bir anda izlerim hepsini

Kesik parmak cinayetinden kurtulduk bir bölümlüğüne de olsa. Memduh Başgan'ı da gördük ya bu bölüm efsane oldu bile. Sezon finali olabilecek kapasiteye sahipti bana kalırsa. Bu arada çok merak ediyorum Behzat'a neden birşey yapmıyorlar. Ne Ercü ne Memduh B,Behzat'ı kolayca öldürebilecekken ona dokunmuyorlar yollarına taş koymaya kalksa bile. Sanırım bu olay Reşat denen adamla alakalı,önümüzdeki bölümlerde bunu açıklığıa kavuşturacaklardır. :)

Kesik parmak cinayetinden kurtulduk bir bölümlüğüne de olsa. Memduh Başgan'ı da gördük ya bu bölüm efsane oldu bile. Sezon finali olabilecek kapasiteye sahipti bana kalırsa. Bu arada çok merak ediyorum Behzat'a neden birşey yapmıyorlar. Ne Ercü ne Memduh B,Behzat'ı kolayca öldürebilecekken ona dokunmuyorlar yollarına taş koymaya kalksa bile. Sanırım bu olay Reşat denen adamla alakalı,önümüzdeki bölümlerde bunu açıklığıa kavuşturacaklardır. :)

Ercüment öldürmeden acı çektirmek istedi çünkü öldürseydi ölüp gidecekti ama bu şekilde yaşadığı her gün acı çekiyor adam kendi kızını diğer kızın öldürüyor yahu var mı ötesi?

Memduh Başgan ise farklı bir adam Behzat gibilerini küçük görüyor onu geçtim öldürerek dikkatleri üzerine çekmeyi de istemiyor elindeki kozlarla Behzat'ı susturuyor sürekli ki bu kozlar da yetiyor zaten. O değilde Funda da hırbo çıktı ya, yuh artık yani.

cok güzel bir bölümdü kesik parmak katil kadin polis cikti.

cok güzel bir bölümdü kesik parmak katil kadin polis cikti.

Parmakçının Suna olduğu 2-3 hafta önce belli olmuştu zaten :ka21:

Biraz önce izleyebildim. Yine süperdi bölüm. Yavaş yavaş tempo bulmaya başladı dizi :ka21:

Geri
Üst Alt