Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Cuma | 23:00 | Star TV

[video=dailymotion;xvf1a8]https://www.dailymotion.com/video/xvf1a8_mavi-trafo-18_shortfilms[/video]

Ne bölümde be :D

bomba bölümdü yahu, bir kez daha izlemek lazım kesinlikle :D

Emre konusu hiç umulmadık bir yere gidecek muhtemelen.

Adli Tıp'taki elemanlarla da Dexter öyle değil böyle olur mesajını veriyorlar her bölüm. :D

Emre konusu fazla vurgulanıyor bence. Yani fazlaca "bakın bunun altından bir şey çıkacak" imajı var. Herkes ona odaklanmışken farklı yerden gelebilir darbe. :D

198181_459004744162649_1920354318_n.jpg

Barda film ekibi..

Ne manyakca bir filmdi :)

gereksiz bi filmdi bence

[video=youtube;hspIv3ymyLo]https://www.youtube.com/watch?v=hspIv3ymyLo[/video]

Diziyi bu sezonun sonunda bitiriyor olmaları kötü. Bundan sonra film serisi şeklinde devam edeceklermiş.

Adam olay yerinin içine girip cinayet işliyor, ne Mobeselere bakmak var, ne de ilk öldürülen eski TEMcinin cinayetten önce birisiyle konuştuğunun söylenmesine rağmen telefon kayıtlarına bakmak var ki normalde ilk yaptıkları iştir. Biraz sallama oldu adli tıpçıların işledikleri cinayetlerin araştırması... :)

Valla sürekli izlemiyorum da arada sirada bizimkiler izleyince izliyorum, gecen bölüm 2 adam paso birilerini indiriyordu. adamlardan 1'i tam bir köylü cahil bir herif, digeri de akilli olani. Saatlere merak sarmislar, sürekli saatleri alarak koleksiyon yapiyor cahil cocuk, amir de saat nerede lan gibisinden birsey demisti orada bitti sanirim bölüm. bakalim bu hafta ne olacak, izlerim herhalde.

Valla sürekli izlemiyorum da arada sirada bizimkiler izleyince izliyorum, gecen bölüm 2 adam paso birilerini indiriyordu. adamlardan 1'i tam bir köylü cahil bir herif, digeri de akilli olani. Saatlere merak sarmislar, sürekli saatleri alarak koleksiyon yapiyor cahil cocuk, amir de saat nerede lan gibisinden birsey demisti orada bitti sanirim bölüm. bakalim bu hafta ne olacak, izlerim herhalde.

Çok hoşuma gitti la şu mesaj :D Dizileri böyle yarım yarım izleyen insanların çok tatlı özetler çıkarıyor. Esasen hiç bir kelime yanlış değil ama işte.. :D

Babam Lost'un 5. sezonundayken, bir arkadaşı nasıl dizi o demişti "İşte bir grup uçak yolcusunun başından geçen güzel maceralar" demişti..Yalan mı değil :D

Yeni bölüm başladı.

Dizinin son sezonu diye herhalde Emrah Serbes tüm cesareti ile yazıyor bölümleri..Eli sopalı adamlar kovalamasın bari sağda solda bu geceden sonra :D

Çok fena geliyor yeni bölüm. :o

Son 3-4 bölümdür adam akıllı izleyemedim. Arşive de ekledim ama, izlemeye gözüm yemiyor. :)

Hayalet kimi buldu onu merak ediyorum ben. Berna ile ilgili bir sey sanirim, cok karisik bir durum. Büyük bir ters köse bekliyor bizi.

Geri
Üst Alt