30-aral%C4%B1k-2011-f-bah%C3%A7e-%C3%BClker-galatasaray-mp-ma%C3%A7%C4%B1_208087.jpg

Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

sene 95 ; "zamanın ankara emniyet müdürü yanınıza gelip 'iyi misin ?' diye sormuş. 'saçma sapan konuşma' demişsiniz."

savunmanız ; "o sorudan nefret ederim."

aynı sene ; "ekip aracında alkol alırken yakalanmışsınız."

savunmanız ; "karımdan yeni boşandım."

sene 96 ; "dördüncü sınıf emniyet müdürü'ne fiili saldırı."

savunmanız ; "terbiyesizlik yaptı."

sene 97 ; "asayiş şube müdürü'ne 'çok konuşma lan' demişsiniz."

savunmanız ; "işime karıştı."

sene 98 ; "hizmet içi eğitim kapsamında başkomiserler arasında yapılan bir ankette, polis olmasaydınız ne olurdunuz sorusuna 'katil olurdum.' yanıtını vermişsiniz."

savunmanız ; "hayatımda böyle saçma sapan anket görmedim."

sene 99 ; "yılbaşı gecesi bir vatandaşın işaret parmağını kırmışsınız."

savunmanız ; "meskun mahalde ateş edecekmiş gibi bakıyordu."

sene 2000 ; "gençlerbirliği idari menajeri'ne silah çekmişsiniz."

savunmanız ; "kapıları vaktinde açtırmadı,taraftar dışarda kaldı."

22 yılda 23 soruşturma.toplamda 16 yıl kıdem tenzili, 22 maaş kesintisi, 10 kınama cezası, 7 sefer açığa alınma.

165 yıllık polis teşkilatının gururu.

hepimizin amiri ; behzat ç.

son harfiyat kitabından alıntıdır.
behzat-c4-e1322352945423.jpg
hral

bu dizide benim kirmizi cizgim sule :( hapisten cikmasi lazim acil. behzatla sahnelerinde kırılıyordum :/

Ocak nedir arkadaş ya? Narcos'u bekledik zaten neredeyse 1 sene falan. Şimdi de amirimi mi beklicez 5-6 ay.

Neyse bekleriz tabi sıkıntı yok da, biraz daha erken olsa daha iyi olurdu sanki.

Kaliteki olsun da ocağa kadar beklemeye değer bence. Sanırım akbabanın saçının uzaması, harynun kilo alması biraz zaman alacak.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Lan ocak olsun bir sene sonra olsun, baslasin yeter yahu siz daha ne dertindesiniz

Fox'ta olur ins.Diger kanallarda gidisatina mudahale edilebilir.

Star TV veya Fox'da olur anca bu is. Yoksa BluTV'de olur sadece, onada FITIM ben. Netflix dizileri gibi BluTV'den izleriz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt