- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Spoiler vermekten kaçınalım biriktirip izleyecek olan insanlar mesela benn.kedi olalı fare tuttu diyelim finalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spoiler vermekten kaçınalım biriktirip izleyecek olan insanlar mesela benn.kedi olalı fare tuttu diyelim finalde
Hayda, kedi olalı fare tutmak deyimi çok geniş manalar içermekte, bahsi geçen spoiler hayal gücünüzle paralel olduğundan gerçeklikte pek karşılığı bile olmayabilir.Spoiler vermekten kaçınalım biriktirip izleyecek olan insanlar mesela benn.
Yanlışlıkla açtım abv ilk kelimeleri okumuş bulundumUlan ne bölüm olmuş be
Ragıp'ın ölmesi iyi oldu sevmemiştim şahsen. Şule'nin yanındaki kişinin Behzatla alakalı olması büyük final oldu. Berna'nın başına gelen Şule'nin başına gelecek
Yanlışlıkla açtım abv ilk kelimeleri okumuş bulundum
harun ve cevdet geri donmeli evetyeni elemanlar bence olmadı arka sokaklar kıvamında 2 oyuncu
ayı harun hatta cevdet olmalı yenısezonda harun olmayınca senarist hayalete agırlık veriyor o da olmuyor
la elim çarptıAçmasaydın birader spoiler yazıyor orda bana niye bela okuyon
la elim çarptı
Hala PM atılmamış. İnsanlık öldü mü ulan?!Torrent atın da yarın bütün günde bir sezonu bitireyim yav.