- 12 Ocak 2013
- 50.754
- 60.086
- 4.323
Üstad bana bir mesaj atsanatorente yuklesen izleyecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad bana bir mesaj atsanatorente yuklesen izleyecez
O aynen. Yaşı +30 olan herkes o sahnede şu bizimkilerde ki eleman değil mi dedi. Bugün senle birlikte 3 veya 4. Aynı muhabbet6 yıl sonra sanki 6 yıl öncedeymişçesine bir 40 dakika yaşattı ilk bölüm. Söylenildiği gibi; sanki hiç ara verilmemiş gibiydi.
Hikaye sağlam belli.
Ercü'nün ortadan kaldırdığı 'yeni' cinayet büro ekibindeki polislerin akşam toplanıp nargile üfleyeme falan gitmeleri, ince ince değdirmeler barındırıyor.
'Değişen' teşkilat ve 'kıldan ince boyunlar...'
İkinci bölüm fragmanı da iyice moda soktu artık.
Bu arada; savcı Bizimkiler dizisindeki Ali miydi bana mı öyle geldi?

Senin yaşın 30+ değil birader kandırma Galatasaraylıları.O aynen. Yaşı +30 olan herkes o sahnede şu bizimkilerde ki eleman değil mi dedi. Bugün senle birlikte 3 veya 4. Aynı muhabbet![]()
Ben mi dedim yazıyor orada acaba. +30 olanlar dedi dedim. Mabattan konuşmayalım.Senin yaşın 30+ değil birader kandırma Galatasaraylıları.
Ben mi dedim yazıyor orada acaba. +30 olanlar dedi dedim. Mabattan konuşmayalım.
Bu adam hükümetin oyuncusu, önceden stv de oynayan dizilerde oynuyordu. Sonra reisi çok eleştiriyorlar diye ayrılmıştı ordan. Daha sonra hükümete yakın bütün projelerde oynadı bu herif. Biraz açıkcası üzdü beni bu olay. Hükümet ile alakalı bir eleştiri olmayacak demek.
Ekli dosyayı görüntüle 52385
Oyuncunun kendisi siyasi düşünüyor ve bunu söylüyor. Neyi savunuyorsun anlamadımyönetmen serdar akar ile kurtlar vadisi vatan'da çalıştılar zaten önceden erdal beşikçioğlu'da kurtlar vadisi filistin'de oynadı behzat ç'nin senaristide pana filmin kısa süren dizilerinden kara kutu'nun senaryosunu yazmıştı herkes senin gibi siyasi düşünmüyor yani iş ile siyaseti ayırıyorlar sadece hükümeti eleştirdikleri için değil fetö'nün tehlikeli bir yapı olduğunu anladığı için ayrıldı ertuğrul şakar onlarda onun oynadığı karakteri köpeklere parçalattılar başkası oynadı o rolü ve o kişide kurtlar vadisi vatanda asker görünümlü fetöcü rolünde oynadı
. Ayrıca bu diziden ayrılınca, çok kısa süre içinde Kvp'nin kadrosuna katıldı. Kvp son zamanlarının nasıl bir propaganda aracı olarak kullanıldığı sağır sultan bile biliyor. Amirim de yeni teşkilata boyun mu eğmiş şimdi modum?Oyuncunun kendisi siyasi düşünüyor ve bunu söylüyor. Neyi savunuyorsun anlamadım. Ayrıca bu diziden ayrılınca, çok kısa süre içinde Kvp'nin kadrosuna katıldı. Kvp son zamanlarının nasıl bir propaganda aracı olarak kullanıldığı sağır sultan bile biliyor.
Al bak malum kanalın gazetesi ne demiş.
Erdoğan için Şefkat Tepe'den ayrıldı
"Şahsım ve şirketiniz arasında 24.10.2010 tarihinde imzalanan sözleşme gereği, Samanyolu Televizyonunda yayınlanan Şefkat Tepe adlı dizide Kordon Celil karakterini canlandırmaktayım.''
''Şefkat Tepe dizisinin yayınlanmış olduğu Samanyolu Televizyonunun, son günlerde, Başbakanımıza ve Hükümetimize karşı izlemiş olduğu yayın politikası şahsımı son derece rahatsız etmektedir.''
Yok yav. Öyle bir şey demedim. Sadece eskisi gibi ağır bir eleştiri ve göndermenin olmayacağını düşünüyorum. Zaten başlangıçta gösterilen cinayet büro bile baya iyimser anlatılmış. Temiz,işini yapan ama emirlere karşı gelmeyen. Hiç diziyi izlememiş birisi, başlangıçta ki cinayet büroyu tertemiz adamlar diye tanır. Aslı liyakat sahibi olmayan, hile hurdanın, adamcılığın kol gezdiği bir teşkilat olması lazımdı. Çok hafif bir gönderme olmuş. Nargile olayı, işte kızlı erkekli gibi laflarla.Amirim de yeni teşkilata boyun mu eğmiş şimdi modum?
korkuyorum efsanenin içine edecekler diye amirim.Yok yav. Öyle bir şey demedim. Sadece eskisi gibi ağır bir eleştiri ve göndermenin olmayacağını düşünüyorum. Zaten başlangıçta gösterilen cinayet büro bile baya iyimser anlatılmış. Temiz,işini yapan ama emirlere karşı gelmeyen. Hiç diziyi izlememiş birisi, başlangıçta ki cinayet büroyu tertemiz adamlar diye tanır. Aslı liyakat sahibi olmayan, hile hurdanın, adamcılığın kol gezdiği bir teşkilat olması lazımdı. Çok hafif bir gönderme olmuş. Nargile olayı, işte kızlı erkekli gibi laflarla.
Sürenin 40 dk olması belki bu olaylarda detaya inilmesini kısıtlıyor olabilir. Ama biz Odtü olaylarına gönderilen cinayet büronun, çevik kuvvetle kavga etmesini, onlara sövmesine izledik. Başlangıç biraz hafif kalmış.