Cevap: Behzat Ç.| Bir Ankara Polisiyesi

24.bölüm fragmanında nejat işleri behzat ç. tipinde göreceğiz :)

Yine cok iyi bir bölümdü, bakalim Ercü'nün son kursunu kime gidecek... Tahminim Memduh Basgan.

Dün yayınlanan 30. bölüm tek kelimeyle mükemmeldi. Özellikle Vega'nın İz Bırakanlar Unutulmaz parçası girdiği andan itibaren tekrar tekrar izlemelik.

Küfürün serbest olmasını istediğim bir dizi.

tavsiye ettiklerin burun kıvırdım şimdi tv de izlediğim tek dizi sansür uygulaması da olmasa daha güzel olur :D

30. bölüm efsane bi bölümdü muhtesemdi

Televizyonda sansürsüz olmasını beklemeyin. Ama sansürsüz dvdleri falan satışa çıkmıştı heralde.

Son bölüm çok iyiydi.Onuncu bölümle belki kıyaslanır ama bence ondan da daha iyiydi.

Aştılar son bölümde bitirdiler olayı.Ülkenin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri.Ayrıca şu Eda Harun'a evet desin artık,yazık la adama.:(

sansürsüz dvdleri yazin cikacak diyorlardi ayrica sinema filmide geliyor yakinda sezon finalinden sonra cekimlere baslarlar herhalde

31.bölüm başlıyor.

Hayalet;

Akbaboş insanların 4’te 3’ü sudur senin 4’te 3’ün gomplex geri kalanın da sagatat.

Çok güzel dizi gerçekten, son bölümde bu sahne bitirdi beni. :asd:

[video=youtube;AQXQjVW88hg]https://www.youtube.com/watch?v=AQXQjVW88hg&feature=share[/video]

Behzat'tan öte ekibi mükemmel. Harun, Hayalet, Akbaba... Ben Haruncuyum...Zaten bana benzetiyorlar her halini. Başta izlemediğime çok pişman oldum. Bence oldukça sahici bir dizi...

Geri
Üst Alt