Cevap: Behzat Ç.| Bir Ankara Polisiyesi

gelecek haftaki bölümünde ankara meşrutiyette geçecek azda olsa...çekimler sırasında rast geldim ve behzat ve harunla üçüncü kez yanyana geldik fazla dizi hayranı olmasamda şansa çok denk geliyorum :D

Yine müthiş bi bölümdü . Haftaya sezon finali olacak .

keşke pazar harici bir günde yayınlasaydı.hiç izleyemiyorum:(

en güzel bölümlerden biriydi; bu arada nejat işler oyunculuğu müthiş bir adam...

Foruma bak Sörvayvıra yüz küsür sayfa yazılmış Behzat Ç ye dokuz sayfa zaten her yaptıkları kadroya Servetle Hakan Baltayı yazdıklarından belliydi..

Hafta sonu sezon finali var.

Eda, Selim'den ayrılır Harun düğünü yakar bence. Düğün 26'sında demişti o da pazar günü.

Ciddi bağımlılık bu dizi ki hiç dizi beklemedim bugüne kadar. :-)

Hafta sonu sezon finali var.

Eda, Selim'den ayrılır Harun düğünü yakar bence. Düğün 26'sında demişti o da pazar günü.

Ciddi bağımlılık bu dizi ki hiç dizi beklemedim bugüne kadar. :-)

Asıl önemli olan Behzat Ercü'nün teklifine ne diyecek .

Cevap: Behzat Ç. | Bir Ankara Polisiyesi

sadece ohaa demek istiyorum noldu lan

Kızının katili kimmiş? Birde bu Ercü iyi mi kötü mü anlayamadım.

Söylenecek birşey yok gerçekten. Bugüne kadar dizi diye kandırmışlar herkesi gördük. Ne muhteşem bir kurgudur bu.

Keşke katilin kim olduğunu önceden öğrenmeseydim . Finali daha bi heyecanla beklemek isterdim . Müthiş bi sezon oldu .

İlk bölümünden beri takip etmenin haklı gururunu yaşadığım dizidir. Türk dizileri arasında böyle bir sezon finali görmemiştim. Dizi boyunca dikkat etmediğimiz ince detaylar gözümüzün önüne serilmiştir. Türk insanı o kadar derine inemez böyle bir senaryo olamaz diye aklımızdan bile geçiremeyeceğimiz şeyler önümüze sunulmuştur. 100 kişiye sorulsa belkide hepsi katili bilemezdi. Çok etkilendim harbiden.

Müthiş bir sezon finali izletmiş bulunmaktalar.

Geri
Üst Alt