Cevap: Behzat Ç. | Bir Ankara Polisiyesi

Tamamını izleyemedim.Ara ara bakabildim.Katil Şule miymiş?Bir de Şule aynı zamanda Behzat'ın kızı mıymış?Bir de Ercü kaçtı mı?Göremedim oraları. :D

Nadir izlemişimdir ama güzel dizi az ve öz zamanda bana kanıtladı kendini:)

izlemeyen bakmasın spoiler içerir :)

şule behzatın kızıymış da, şulenin öbür kızının katili olduğunu nerden anladık??

ercüyle buluşunca ne oluyo yani? full tum sezonu ızlemedım de cahilliğimi affedin.

Ercüment, Berna'nın katilini araştırırken anlıyor işte Şule'nin katil olduğunu gösteren görüntüler Ercümentin elindeyken tehdit ediyor Şuleyi görüntüleri ortaya çıkarmakla.

of of mükemmel bölüm olmus ya gelecek sezonu sabirsizlikla bekliyorum

sinema tadında bir sezon finali şule kızının katili çıktı ama bence katil o değil yine başka bir şey çıkcak arkasından bu ara ratinglerde de nihayet 1.olmuş.

Harika bir bölümdü yahu :tiphat:

İzlediğim tek diziydi 3 ay nasıl geçcek şimdi???

‘Behzat Ç.’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ TVEN’de

TV dünyası şu günlerde iki dev transferi konuşuyor. Doğuş Yayın grubunun sonbaharda yayına başlaması planlanan yeni kanalı TVEN, sektöre bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Bir süredir TNT’nin peşinde olduğu ve 39 bölüm karşılığında 50 milyon doların teklif edildiği öne sürülen Show TV’nin fenomen dizisi “Muhteşem Yüzyıl”ın TVEN’e satışının tamamlandığı belirtildi. Bununla yetinmeyen kanal yönetiminin sessiz sedasız dev bir transfere daha imza attığı iddia edildi. Star TV’nin Adam Film’in çektiği sıradışı polisiye dizisi “Behzat Ç.”yi de TVEN’in satın aldığı öğrenildi. Söylentiler doğru çıkarsa yeni sezonda “Muhteşem Yüzyıl” ve “Behzat Ç.”nin yeni bölümleri TVEN’de ekrana gelecek.

TVEN kanali büyük ihtimal sadece Dsmart'ta olacakmis, ayni HDEN kanali gibi.

Yeni bilgi: Doğuş Grubu'nun eğlence kanalı TVen, NTV Spor'un karasal yayın frekansını kullanacak.

Eee Ntvspora ne olacak?

Diziye sonradan başladım ve sezon finalini dün izledim. Acı ve güzel bir final yapmışlar, dizinin genel kurgusu da oldukça iyi.

Baştaki bölümlerden birinde Behzat'ın yaşadıklarına benzer olayları içeren bir bölüm vardı o bayağı dikkatimi çekti, o zamandan mesaj vermeye çalışmışlar.

Yine de görüntülerdeki kişi Şule değil gibi, işin aslı umduğumuz gibi çıkmayabilir. 28 Ekim'de de filmi çıkacakmış.

Geri
Üst Alt