Cevap: Behzat Ç. | Bir Ankara Polisiyesi

Diziye sonradan başladım ve sezon finalini dün izledim. Acı ve güzel bir final yapmışlar, dizinin genel kurgusu da oldukça iyi.

Baştaki bölümlerden birinde Behzat'ın yaşadıklarına benzer olayları içeren bir bölüm vardı o bayağı dikkatimi çekti, o zamandan mesaj vermeye çalışmışlar.

Yine de görüntülerdeki kişi Şule değil gibi, işin aslı umduğumuz gibi çıkmayabilir. 28 Ekim'de de filmi çıkacakmış.

Şule değilse neden zırıl zırıl ağlıyor mezarda diyede soruyor insan :o çok garip bi final oldu. merakla bekliyorum hakkaten

Dizi seneye Starda devam edecekmiş çok büyük ihtimalle .

Gece yayınlanan tekrar bölümleri, Ramazan programları dolayısıyla artık verilmiyor. Zaten tüm diziyi arşivime katmak istiyordum, bahane oldu.. :)

Yav dizinin tüm bölümlerini toptan nasıl elde ederiz mümkünse HD vaziyette?Pm yoluyla irtibata geçerseniz minnettar kalırım. :)

Sansürsüz olarak çıkacaktı en son ne oldu bilmiyorum.

Bende araştırdım biraz ama somut birşey yok gibi.İyi satar bence dizinin fanatiği çok.

o değilde behzat'ın tek kurtulma şansı ercü'yü yakalamak olabilir

[video=youtube;IFDV-TkbRI8]https://www.youtube.com/watch?v=IFDV-TkbRI8[/video]

Müzigi fena. Dizi de öyle tabi.

Dizi'yi copa america sayesinde izleme fırsatıım oldu tek tük izliyodum önceden sonra ne kacırdıgmın farkına vardım copa amerikayı degil behzatı izledim:D devam edicek dimi? enfes dizi

Doğuş grubunun açılacak olan yeni kanalı TVEN'e geçtiği söyleniyor. Umarım Star'da devam eder..

Geri
Üst Alt