Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

[video=youtube;EuykaMWfjy4]https://www.youtube.com/watch?v=EuykaMWfjy4&feature=youtu.be[/video]

Dünkü bölüm harikaydı. Behzat'ın çoklu karakter sahnesi belki de Türk dizi tarihinin en iyi sahnesiydi, bu kadar hareketli ve keyifli bir bölüm olabilirdi herhalde.

Diğer yandan ya Şevket'te ya da Behzat'ın çok yakınında olan birinde bir numaralar var, Reşat'ın patronu olan adam muhtemelen hiç ummadığımız birisi çıkacak ve bu sezon finali yine Behzat hakkında hiç ummadığımız bir şey öğreneceğiz.

Çok acayip bağlantılar var, finalde yine çok büyük sürprizler bizleri bekliyor.

564942_380337961996960_156975657666526_1209575_1590158157_n.jpg

Konuk oyuncu olarak yer alacaklar.

[video=youtube;iYsMmvxo2C4]https://www.youtube.com/watch?v=iYsMmvxo2C4[/video]

Bu bölüm güzeldi. Salihle gürkan bölüme zevk kattı.

Son 3 bölümdeki aksiyon kalitesinden dolayı bu bölüm biraz sönük kaldı ama bu kez de komedi tavan yaptı bir nevi, fena sayılmaz ama önceki bölümlerdeki çizgide devam etseler daha iyi olurdu.

Bu arada muhtemelen 15 yıl önceki cinayetleri işleyen adam geri döndü ve hiç ummadığımız birisi çıkacak.

Son 3 bölümdeki aksiyon kalitesinden dolayı bu bölüm biraz sönük kaldı ama bu kez de komedi tavan yaptı bir nevi, fena sayılmaz ama önceki bölümlerdeki çizgide devam etseler daha iyi olurdu.

Bu arada muhtemelen 15 yıl önceki cinayetleri işleyen adam geri döndü ve hiç ummadığımız birisi çıkacak.

Çiçek'i öldüren oydu büyük ihtimal. Aziz başkomiser olabilir mi acaba? 15 yıl öncesinin seri katili Aziz değilse bile Çiçek'in konuşmasını engelleyeceğim ben demişti, Aziz öldürmüş olabilir.

Akbaba'nın sevdiği kız da tecavüze uğradı, o yüzden 15 yıl önce cinayetleri işleyen o olabilir mi diye de düşündüm bir an :)

Çiçek'i öldüren oydu büyük ihtimal. Aziz başkomiser olabilir mi acaba? 15 yıl öncesinin seri katili Aziz değilse bile Çiçek'in konuşmasını engelleyeceğim ben demişti, Aziz öldürmüş olabilir.

Akbaba'nın sevdiği kız da tecavüze uğradı, o yüzden 15 yıl önce cinayetleri işleyen o olabilir mi diye de düşündüm bir an :)

Şevket de olabilir. Şüphe tek gerçektir :Z6:

Bir kurt düştü şimdi benim de aklıma, zaten tam katil tipi var :asd:

La hakkatten olabilir ha, kafası da iyiydi zaten ama neden Çiçek?

Akbaba olma ihtimalini ben de düşündüm çünkü ona da odaklandılar bazen ve onun sevdiği kıza da amcası tecavüz etmişti, olaylarla bir bağlantı çıkabilir ortaya.

Bu arada Cep Dizi bölümleri artık ücretsiz şuradan izleyebilirsiniz, orada da 21 bölüm falan olmuş farklı bir hikaye anlatılıyor, fena sayılmaz.

Behzat Ç. Cep Dizi 7.bölüm | Facebook

Çok sağlam bölüm oluyor, 20.bölümden beri bu kadar gülmemiştim. Maçın acısını geçirdi bu bölüm

Müthiş bölüm oldu, umarım rüya falan çıkmaz sonunda, yaşanılan her sahne ayrı bir anlamlı, ayrı bir takdire şayan.

Bu arada bu bölüm bir geçiş bölümü olacak gibi, Behzat'ın hayatına çok ciddi terslikler girecek hep dediğim gibi aklımızın ucundan geçmeyecek şeyler olabilir, savcıdan bile tırsmıyorum desem yalan olacak.

Son sahnede savcının bakışları hiç hoş değildi..

Ben o erkek savcıyı hiç tutmadım, ulan olcağına bakın savcı Esra'da ERCÜ VE Memduh Başgan'dan yana olursa vay vay vay.. Film süper her an herşey olabilir. .Ters köşede olabilirz.

Geri
Üst Alt