Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Gazeteci kız: Akbaba sen ne enteresan adamsın yaa senden haber yapıcam ben.

Akbaba: Ne gibi?

Gazeteci: Bilmem, yaparız bir röportaj bakarız ne gibi.

Gazeteci kız zaten 15 yıl önceki kesik parmak cinayetleriyle ilgili haber yapıyor şu anda. Katil Akbaba da bu bize senaristlerden bir mesaj mıydı acaba? :p Çok mu komplo teorisi kuruyorum, taktım Akbaba'yı katil çıkaracağım :asd:

Gerçi bölüm sonunda tetiği çekemedi, bu adamdan katil olmaz dedim o zaman da..

_1abulent_4f9d0e68ec945.jpg

Behzat Ç.’ye sıkı takip

Arınç “Behzat Ç.’yi yayınlayan kanala, alkol ve sigarayı özendirmek, ahlaki gelişime zarar verecek türde yayınları gençlerin izleyebileceği zaman diliminde yayınlamaktan iki kez ceza verdik. Yayınları dikkatle takip ediyoruz” dedi.

Kalbim seni unutacak kadar adiyse ellerim onu parçalayacak kadar asildir! - Behzat Ç.

Bahar'da işe yaramadı ama Esra'da işe yaradı. :D

_1abulent_4f9d0e68ec945.jpg

Behzat Ç.’ye sıkı takip

Arınç “Behzat Ç.’yi yayınlayan kanala, alkol ve sigarayı özendirmek, ahlaki gelişime zarar verecek türde yayınları gençlerin izleyebileceği zaman diliminde yayınlamaktan iki kez ceza verdik. Yayınları dikkatle takip ediyoruz” dedi.

adamların başka işi yok

Harun&Eda ve Behzat&Savci iliskileri fazla sürmez.

Behzat zaten iyice hayattan sIkIlmis, ayni ölü gibi. Son zamanlarda da iyice sizofreniye bagladi, yakinda kafasina sikar. Harun da gelecek bölüm Memduh Baskan'in adami tarafindan vurulur ama ölmez. Yine de kalici bir hasari olmali, böylece diziye ayri bir heyecan katar bence.

Behzat kafasına sıkar ne lan, diziyi mi bitiyorsun. Bu kadar mutluluğun sonunun hüzün olacağı açık zaten sezon finali büyük yıkım olacak yine.

Harun dayak yiyiyor. Memduh da birisini kaçırıyor ama kimi, Şevket Ç. mi acaba?:confused:

[video=youtube;SzNW-oiYjqE]https://www.youtube.com/watch?v=SzNW-oiYjqE[/video]

Behzat kafasına sıkar ne lan, diziyi mi bitiyorsun. Bu kadar mutluluğun sonunun hüzün olacağı açık zaten sezon finali büyük yıkım olacak yine.

Eninde sonunda kafasina sikacak reis, bunun kacisi yok. Bu sezon olmazsa gelecek sezon olur.

eda: harun hızlı gitmiyormuyuz sence?

harun:ne hızlısı anca elini tuttum.

:asd:

Suna'nın şizofreni olduğuna daha da emin oldum bu bölümle Emel yok muhtemelen.

Harun'u fena dövdüler ama aslinda beyzbol sopasiyla o kadar darbe yiyen birisinin ölmesi gerekir. Gelecek bölüm ic kanamadan gidebilir belki.

Dexter'ı izlemedim ama tahminim o yönde. Hayaletin evden çıktığı sahne, Suna'nın dolabı açtığı sahne ve oradaki sohbetleri vs. tam şizofreni gibi duruyor. Kız bir anda çıkıyor ortaya sürekli ve başka hiç kimse görmedi kızı, hiç kimse ile bağlantısı yok. Hayalet eve geliyor kız ortada yok, evden çıktığı gibi kız Suna'nın kucağında yatıyor vs. vs.

Bu parmak kesme olayı Dexter'da mı var?

Dexter'ı izlemedim ama tahminim o yönde. Hayaletin evden çıktığı sahne, Suna'nın dolabı açtığı sahne ve oradaki sohbetleri vs. tam şizofreni gibi duruyor. Kız bir anda çıkıyor ortaya sürekli ve başka hiç kimse görmedi kızı, hiç kimse ile bağlantısı yok. Hayalet eve geliyor kız ortada yok, evden çıktığı gibi kız Suna'nın kucağında yatıyor vs. vs.

Kardeşi o seks partisi olayından sonra intihar etti galiba. Bunun üzerine Suna da şizofren olmuş olabilir.

Ayrıca buzdolabının süt şişeleri ile dolu olması da ilginç bir sahneydi.

5gnj1.png

Bana da öyle geliyor. Emel sürekli süt istiyor ve geçen pastorize olandan istemişti, sanki kardeşini içinde yaşatıyor ve onun sevdiği şeyleri yapmak istediği şeyleri yapmaya çalışıyor gibi.

Bana da öyle geliyor. Emel sürekli süt istiyor ve geçen pastorize olandan istemişti, sanki kardeşini içinde yaşatıyor ve onun sevdiği şeyleri yapmak istediği şeyleri yapmaya çalışıyor gibi.

Aynen :ka21:

Şizofreni var Dexter'da.Olmayan biriyi yaşıyor gibi algılayıp onun için cinayetler falan işleniyor son sezonda.

Cinayetler birebir aynıydı.Eğer Suna da hayali bir karekter tarafından yönlendiriliyorsa dizinin adını değiştirsinler DEXTER Ç falan yapsınlar ayıptır :D

Geri
Üst Alt