Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Şizofreni var Dexter'da.Olmayan biriyi yaşıyor gibi algılayıp onun için cinayetler falan işleniyor son sezonda.

Cinayetler birebir aynıydı.Eğer Suna da hayali bir karekter tarafından yönlendiriliyorsa dizinin adını değiştirsinler DEXTER Ç falan yapsınlar ayıptır :D

Dexter Ç. ne ya. :asd:

Dexter Ç bir miami polisiyesi. abboowww :D

[video=youtube;EpoKZE-uNCs]https://www.youtube.com/watch?v=EpoKZE-uNCs[/video]

Benim isim hafızam kötü galiba, şu kesik parmak cinayeti falan iyice karıştı ben koptum olaydan :asd: Ayla, Çiçek, Öğretmen, Çiftçi derken dağıldım iyice.

Ayrıca son bölümde Aziz Başkomiser'in Suna'ya "don aldın mı?" sorusunu farklı anlayan bir tek ben miyim acaba. Bir an şoka uğradım ne dedi la bu adam diye :lol:

Bu kesik parmak cinayetini Cevdet çözecek galiba. :)

15 yıl önceki cinayetleri işleyen Akbaba'nın yanına gittiği kız olabilir yani Nazlı. Muhtemelen bir bağ çıkacak oradan ama nasıl bir bağ kestiremiyorum.

Bu arada Anıl ben de yanlış anladım o lafı. :D

Bence de Nazlı eski cinayetleri işlemiş olabilir. Akbaba ile kesin bir bağı var bu olayın ve muhtemelen sezon finalinde ortaya çıkar. Bu arada Anıl ve Namık ne fesat adamlarsınız olm :asd:

Ekşınlı bölümler geliyor bundan sonra.

En sevdiğim bölümlerden birini izledim bu hafta... Dissosyatifle şaşırırken, şizofreniyle şoke olduk... Manyak bir bölümdü!

Abi diye aradığı şevket değil , aziz başkomiser çıkacak herkesi ters köşeye yatıracaklar . Ekşide aranılan abisi ve resimde gördüğü kişinin öldüğünü sandığı babası olduğu düşünülüyor ama bence kesik parmak cinayeti ile ilgili çıkacak resim .

Suna'nın şizofren olduğunu bir kaç haftadır farketmiştim zaten bu bölümde sadece tamamen gösterdiler.

Akbaba ile Nazlı olayının bu zamanda ortaya çıkması beni hala şüphelendiriyor bakalım ne olacak o olayın sonunda.

Gelelim asıl meselelere. Öncelikle son sahnede fotoğrafta olan kişinin kim olduğunu çok merak ediyorum ama bu noktada da bir kaç ayrıntı var :

1 - Fotoğrafları gazeteci kız çekti ve istenilmeden bir anda getirdi. Acaba kızın fotoğraftaki ile bir bağlantısı mı var ve o kişi bir şekilde kendisini Behzat'â mı göstermeye çalıştı? Bunu netleştirmek için kim olduğunu bilmek de çok önemli tabi.

2 - Kesik parmak olayında eski cinayetleri işleyen kişinin ummadığımız ama yakın birisi olduğunu düşünüyorum baştan beri acaba fotoğraftaki kişi ile yine bir bağlantısı olabilir mi?

Bunlara ek olarak Memduh Başgan'ın söylediği sözün cevabına yönelik olan ipuçlarının da kesik parmak cinayetleri ve o fotoğraftaki ile bir bağlantısı olabilir tabii fotoğraftaki Bahri falan da çıkabilir pek sanmasam da çünkü öyle olsa Esra da tepki verirdi sanki. Şevket ile Behzat'ın ortak bir tanıdığı, akrabası falan olabilir ama kim?

"Ben bile senin hakkında bildiklerimi öğrenince şaşırıyorum !"

Soru işareti çok ama sezon finaline kadar olan süreçte sezon boyunca ayakta uyuduğumuzu düşündürecek bölümler izleriz umarım.

2. sezonu hiç izlemedim. Lütfen vurmayın.. :)

Böylelikle Suna'nın şizofren olduğu tezi de kanıtlanmış oldu. Hayırlı olsun :ka21:

Sezon finaline kaç bölüm kaldı?

3 ya da 4 galiba, 17 haziranda bitecek diyorlar.

17 Haziran'da sezon finali yapılacak dizinin.

Ben de hala eski kesik parmak cinayetlerinin Akbaba veya sevgilisiyle bir alakası olduğunu düşünüyorum, hatta şu imamın yanında çevresine kız kardeşim diye tanıttığı kız acaba Nazlı olabilir mi? Nazlı'nın psikopata bağlayıp sonra hepsini öldürmüş olması mümkün olabilir mi? Özellikle dikkat çeken bir husus da, bu kesik parmak cinayetinin içinde en az olan kişi, olayın başından beri Akbaba. Gerçi onun uzmanlık alanı ceset bulma ve ceset analizi :D Çözüm, sorgulama vs. gibi konulara pek bulaşmadı bugüne kadar. Neyse sezon finalinde çözülür heralde 15 yıl önceki cinayetler.

Behzat'ın fotoğrafta gördüğü kişi tam bir muamma, sezon sonuna kadar sağlam bölümler bizi bekliyor.

[video=youtube;onK_JRqX8no]https://www.youtube.com/watch?v=onK_JRqX8no&list=UUsFINj3y7SjBaeUxiSdRjlA&index=1&feature=plcp[/video]

Fragman çok fena, o kadın Behzat'ın bir yakını vs hatta annesi bile çıkabilir, olaylar olaylar olacak kalan 4 bölümde.

Geri
Üst Alt