Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Bu olayı bile sezon finaline saklamadılarsa sezon finalinde çok sağlam birşey olması lazım

Sanki sezon finali oynanıyormuş gibi hava var dizide.

Behzat'ı birilerinin koruduğunu baştan beri söylüyorum o olay aydınlandı ancak annesi ölecek gibi bu yüzden annesini ön planda göstermiş olabilirler yani arka planda olan bir başkası da korumuş olabilir Behzat'ı bugüne kadar. Bir de Nazlı ve kesik parmak cinayeti ilgisi iyice kafamı karıştırmaya başladı.

Çok fena bölüm oluyor, kalan bölümler de öyle olacak gibi.

Behzat kim la

Her şeyi göz önüne sürdüler ama arkadan daha farklı şeyler çıkacak sezon finalinde.

Ulan bir tane keser insan

Muhtemelen önceden kestiği parmakları koydu oraya diyeceğim ama parmakların çürümüş olması lazım ulan Hayalet'e bir şey olmasın LANNNNNNN.

Ben başlayacaktım bu diziye ama Behzat karakteri hariç diğer karakterlerin hepsi mal oldukları için sarmadı.Özellikle behzatın yanındaki diğer 3 polis ölürse başlarım belki :D

Hakiakten şu anne patron olayı Prison Break'ten (ç)alıntı gibi. Annenin ölmesi de yalana benziyor gibi geldi bana. Ercü ya haftaya gelir ya da haftaya kesik parmak biter sonra gelir

Hayalet gitti. Iyi bir adamdi, yazik oldu. Ama böylece Suna'nin bütün pislikleri ortaya cikmis oldu.

Hayalet'e bir şey olmaz.

Hayalet gitti. Iyi bir adamdi, yazik oldu. Ama böylece Suna'nin bütün pislikleri ortaya cikmis oldu.

Lan olm sen de hemen öldürdün adamı, o kadar kolay değil o karakteri diziden çıkarmak hatta Selim hariç dizideki hiç bir karakteri çıkarmak kolay değil.

Harbi şu Selim'i Harun bir güzel pataklasa da rahatlasak la yeter ölsün artık şu adam sıktı muhabbeti.

Lan olm sen de hemen öldürdün adamı, o kadar kolay değil o karakteri diziden çıkarmak hatta Selim hariç dizideki hiç bir karakteri çıkarmak kolay değil.

belki bundan sonra hayalat olarak oynar :o

Sen çok supernatural izlemişsin kardeş.

Ben kendimi en kötü senaryoya hazirliyorum. :asd: Saka bir yana Hayalet'in bu saatten sonra 3-4 parmakla kalmasi kötü olur, cok etkisiz kalir. Tabii onsuz dizide büyük bir bosluk olusur ama yine de bence ölmesi daha iyi olur gibi sanki.

Parmaklar önceki elemanlardan kestiği parmaklar. Kimi çürümüş, kimi çürümeye yüz tutmuş... Umarım Hayalet ölmez. Yanlız hayalet senoryosu hariç yangından mal kaçırır gibi tekrar Ercü'nün namı ve Behzat'ın annesi çıktı piyasaya; patroniçe... Sanırım dizinin fişini çektiler gibime geliyor.

Aksine yeni sezona çok fazla soru işareti bırakacaklar ve anneden ziyade biri daha çıkacak ortaya. Ercüment'in son iki bölüm geleceği söylenilmişti zaten.

Bu arada şu rüya mevzusu boş çıkmamalı altından bir şeyler çıkacağını düşünüyorum.

Bir seçim yapacak ve Şule'yi seçmeyecek? Berna yaşıyor olsa bile şaşırmam artık. :o

Ben bi ara bugün yeni bölümü izlerken Behzat ve Ercü kardes cikacaklar gibi seyler düsündüm ama sonra ilk karsi karsiya geldikleri sahneyi hatirladim ve bu teorim otomatikmen cürümüs oldu. Ama yine de bu ikisinin arasinda bir bag var bence, sezon finaline dogru birkac sey belli olacaktir.

Geri
Üst Alt