Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

Diziyi bizim entel medya bitirmeye calisiyor, Kurtlar Vadisi gibi direnemez gibi duruyor..

nice sezonlar sürecektir behzat ç

3 sezonda bitirilmesi planlanıyordu.Son sezonu sonuç sezonu olup tadında biterek efsaneler arasında yerini alacaktır.

Geçen bölüm bir kaç işgüzar milletvekiline ve boş iş bakanına inat daha program başlar başlamaz açıp biraları içip yanıt vermesi yerinde oldu; hiç bir şekilde geri adım atmıyor ekip.

offf on numara bi bölüm olmuş akbaba tam cinayet oldu herkez öldü sezon finali gibi bombalar patladı resmen cinayet olduk bee

Sezon finali degil di mi

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Eski kesik parmak cinayetlerinin Akbaba ve Nazlı ile bağlantısı çıkacağını çoktan söylemiştim ama yine de böyle olması kötü oldu.

Bu arada böyle bir bölüm yok, mahvetti resmen. Şu Ercüment'i mahvetmeli artık Behzat yeter ulan.

Bir bölümle 5-6 kisi gitti, Behzat da görevinden istifa etti. Dizi yavas yavas sonuna yaklasti gibi, bu sezon sonunda belki finali bile yapabilirler.

Bu arada 15 yil önce islenen cinayetleri Akbaba'nin yaptigini düsünmüyorum ben, o konuda da büyük ihtimal ters köse olacagiz.

Tartışmasız 1 Numara

Bir bölümle 5-6 kisi gitti, Behzat da görevinden istifa etti. Dizi yavas yavas sonuna yaklasti gibi, bu sezon sonunda belki finali bile yapabilirler.

Bu arada 15 yil önce islenen cinayetleri Akbaba'nin yaptigini düsünmüyorum ben, o konuda da büyük ihtimal ters köse olacagiz.

Ya Akbaba ya Nazlı yaptı ters köşesi falan yok o işin.

katil uzun saclı polismiymiş. sonunu kacırdım.

vay anasini ne bölüm oldu be nazli islemistir cinayetleri akbaba degil bence

Ya Akbaba ya Nazlı yaptı ters köşesi falan yok o işin.

Nazli yapmis olabilir belki ama Akbaba'nin yaptigi düsünmüyorum. Ben hala bir ters köse bekliyorum, cünkü olayi cok kolay gibi cözdüler gibi geldi bana. Bi de olayi cözen Cevdet, yani bence bir ters köse olacak orda. Sezon finaline(muhtemelen dizi finali) dogru hic beklemedigimiz bir kisi katil cikacak.

Dizi final falan yapmayacak ayrıca 2 bölüm sonra sezon finali olacak.

Nazli yapmis olabilir belki ama Akbaba'nin yaptigi düsünmüyorum. Ben hala bir ters köse bekliyorum, cünkü olayi cok kolay gibi cözdüler gibi geldi bana. Bi de olayi cözen Cevdet, yani bence bir ters olacak orda. Sezon finaline(muhtemelen dizi finali) dogru hic beklemedigimiz bir kisi katil cikacak.

Ne kolayı yahu aylardır bu muhabbet dönüyor ortada aklına hiç geldi mi Akbaba'nın ya da Nazlı'nın yaptığı? Şimdi her şey ortaya çıktı diye kolay mı oldu ki o olsa bile üstünü kapatabilirler belli olmaz bu süreçte kadınlara yapılanlarla ilgili mesaj vermekti amaçları ki anlayana çok da iyi mesaj verdiler.

Nazlı çıkacak katil zaten bu arada.

Benim arkadasim oynuyor dizide 2 sezondaha var dedi bana

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Dizi final falan yapmayacak ayrıca 2 bölüm sonra sezon finali olacak.

Ne kolayı yahu aylardır bu muhabbet dönüyor ortada aklına hiç geldi mi Akbaba'nın yaptığı? Şimdi her şey ortaya çıktı diye kolay mı oldu ki o olsa bile üstünü kapatabilirler belli olmaz bu süreçte kadınlara yapılanlarla ilgili mesaj vermekti amaçları ki anlayana çok da iyi mesaj verdiler.

Ilk basta Akbaba'nin böyle bir seyi yapabilecegi hic aklima gelmezdi ama bende nedense ögrendikten sonra sok etkisi yaratmadi bu. Bütün sezon boyunca sirf bunun muhabbeti gecti diye mi öyle oldu bilmiyorum ama gecen sene sezon finalinde fena ters köse olmustum, bu sezon da öyle bir sey bekliyordum/bekliyorum ben. Katil kimsenin beklemedigi biri olmali.

Ilk basta Akbaba'nin böyle bir seyi yapabilecegi hic aklima gelmezdi ama bende nedense ögrendikten sonra sok etkisi yaratmadi bu. Bütün sezon boyunca sirf bunun muhabbeti gecti diye mi öyle oldu bilmiyorum ama gecen sene sezon finalinde fena ters köse olmustum, bu sezon da öyle bir sey bekliyordum/bekliyorum ben. Katil kimsenin beklemedigi biri olmali.

Baştan beri söyledim ki eski mesajlarımda vardır katil ummadığımız ancak tanıdık biri çıkacaktı ki öyle de oldu. Kesik parmak olayları toparlanmaya başlandığı süreçte aklıma direk Akbaba bağlantı ihtimali gelmişti ki dediğim gibi onunla bağlantılı çıktı.

Akbaba Nazlı'ya seni kimseye vermem gibisinden bir şey söyledi bu bile gösteriyor ayrıca her ne kadar tahmin etsem de Nazlı'nın çıkması oldukça ironik ve ters köşe. Bir şey daha geçen sezonun tadından fazlasını verecek bu sezon, sezon finalı itibariyle, 25 bölümlük kurgular var ortada.

Baştan beri söyledim ki eski mesajlarımda vardır katil ummadığımız ancak tanıdık biri çıkacaktı ki öyle de oldu. Kesik parmak olayları toparlanmaya başlandığı süreçte aklıma direk Akbaba bağlantı ihtimali gelmişti ki dediğim gibi onunla bağlantılı çıktı.

Akbaba Nazlı'ya seni kimseye vermem gibisinden bir şey söyledi bu bile gösteriyor ayrıca her ne kadar tahmin etsem de Nazlı'nın çıkması oldukça ironik ve ters köşe.

Ya Nazli ya da baska biri, Akbaba cikmayacak, cikmamali. Dizi daha 2 sezon devam edecekse Akbaba'siz olmaz bu, Hayalet'le beraber dizideki en sevdigim karekter kendisi.

Umarim katil Nazli cikar ya da Akbaba'nin babasi(bu ihtimali hic düsünmemistim ama bu da olabilir belki).

Bir şey daha geçen sezonun tadından fazlasını verecek bu sezon, sezon finalı itibariyle, 25 bölümlük kurgular var ortada.

InsAllah öyle olur. Sezon finalinde büyük bir bomba bekliyorum ben.

Lan Akbaba çıkmayacak zaten yüzde 99 Nazlı.

Memduh geçmiş bölümlerde şunu demişti :

"Ben bile senin hakkında duyduklarıma şaşırıyorum."

Anne Ç. Ercüment'in pederle falan evlenmiş olabilir, Ercüment o adamın başka bir kadından çocuğu olabilir, olabilir de olabilir, göreceğiz bakalım.

Geri
Üst Alt