Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Pazar | 22.00 | Star TV

[video=youtube;xkb7ALGdHOQ]https://www.youtube.com/watch?v=xkb7ALGdHOQ[/video]

Dizinin tüm bölümlerini indireceğimiz bir yer bilen var mı ? :)

Cipsleri, kolaları hazırladık. Behzat reyizi bekliyoruz.. :)

Ulan tam Esra'yı öldürecekler yazacaktım yetişemeden vurdular. Vay arkadaş !!!!

Oha nasıl iş lan bu !

Behzat'ın annesi ölürken hiç korumanın olmaması falan büyük saçmalıktı bu olayın nasıl bağlanacağını bilmiyorum ama eğer cidden her şey gizli bir plansa her şey mantık dahilinde gerçekleşmiş olur.

hic izlemedim daha.. baslasam mi acaba? genel itibariyle nasil ve toplam kac bolum oldu?

hic izlemedim daha.. baslasam mi acaba? genel itibariyle nasil ve toplam kac bolum oldu?

69 bölüm oldu. Geçen yıl hiç izlememiştim sezon finaline olan övgülerle başladım 38 bölümü üç haftada falan bitirmiştim, sen düşün artık.

Bu arada Bahri'nin Funda'yı neden öldürdüğü falan da ortaya çıktı son sahneyle, keza diğer yaptıklarını da niye yaptığı, çok fena bir bomba bıraktılar yine.

Esra'nin vurulacagini 1 dk önceden tahmin etmistim. Ortalik cok fena karisti, kim kime calisiyor, kim kimi niye öldürdü belli degil. Bu olaydan sonra Behzat artik iyice kafayi yiyecektir, zaten kafasi iyi degildi bu son olay onu iyice bitirecektir.

Bu arada Akbaba bence Aziz baskomseri öldürdü.

yazın bir kenara bu diyecegimi. bence esrayı öldü süse vermek için vuruldu. yani behzat ç ölüm tehlikesinin oldugunu bildigi için esranın öldügünü düsünmelerini istedi ercü ve tayfasının. numaradan bir sahne düzenlendi. cünkü farkettiyseniz kel olan ercünün adamı anne ç'ye kimin ve nereden vurdugunu göremedim tespit edemedim dedi. bu da benim teorimi dogruluyor. dedigim gibi mi olucak onu ancak 3 ay sonra anlayacagız.

Ercüment'i o kadar amir,müdür yakaladı adamı hala alabilen yok :o

Biliyorum dostum :D Bazı yerler çok uçlarda kalıyor ondan dedim.

Ve sezon finali, son bölümü indirip izleme zamanı.. :)

Sezon finalini muhtemelen tekrar izlerim de cidden işler biraz saçmalığa büründü bu bölümle.

Öncelikle bölüm son 20 dakikaya kadar oldukça sıradan devam etti, bundan sonra bir kopma noktası olması gerekiyordu. İlk olarak savcı kalbinden bir kurşun yedi. Bu kurşunu sıkanlar muhtemelen Ercü ve Memduh'un değil Müsteşarın adamlarıydı, Ercü ve Memduh'un son sahnedeki bakışları ve Bahri'nin kimin vurduğunu bilmemesi bunu gösteriyor gibi geldi bana.

Diğer yandan Anne Ç. ölmemiş ve sanırım şahane bir oyun yapmış diğerlerine, Bahri hala onun adamı, Funda'yı öldürme sebebi de Anne Ç.'ye ihanet etmiş olması. Bu arada şaka maka Bahri müthiş bir karakter dizideki bir çok karakter gibi, adam her yönüyle renk kattı.

Savcı eğer ölürse durum kötü çünkü savcının hiç koruma olmadan oradan çıkması, ateş edeni hiç aramaya çalışmamaları falan çok mantıksız olur, ölmesi mi yoksa ölmemesi mi daha mantıklı olur bilmiyorum ama öldü gibi. Akbaba'nın Behzat'a bakışı da bunu gösteriyordu.

Bir dahaki sezon Behzat kime sarar neler olur hiç fikrim yok ama olayları çok mantıklı bağlamaları lazım artık, bu olanların sebeplerini, geçmişi falan her yönüyle flashbacklerle anlatmalılar. Keza kesik parmak olayında ne oldu? Aziz, Akbaba, Nazlı üçgeninde neler geçti orası da ayrı bir merak konusu. Akbaba ya Aziz'i öldürdü ya da Nazlı'yı teslim etti belki de suçu üstüne aldı bilinmez.

Son bir not da Cevdet için. Adam kesik parmak olayını çözdü, Selim olayını çözdü ama hala dışlanıyor, o sahnede Behzat'ın ona sarılmaması ve son sahnede Akbaba geldiğinde Behzat'a sarılırken ona bakışları falan, Cevdet ile ilgili de bir şeyler olacak gibi, kendisini birisi için ateşe atabilir.

Gelecek sezon göreceğiz artık, sonu fena değildi ama savcının ölmesi berbat bir durum, sırf kırılma noktası için yapılmazdı bu yahu bir de geçen sezon finaline göre sönüktü biraz.

Akbaba nazlı olayında ise o el bırakma sahnesinde kız elini çekiyor. Bence nazlı cinayetleri itiraf etti. Elini çekmesi de bunun göstergesi.. :coffee:

İlk sezon finalinde bir çok soruya yanıt verip bitirmişlerdi . Bu sezonu ise ucu açıkta bıraktılar . Tamam savcıyı anne ç. vurmadı ercüde vurmadı kim vurdu ?Müsteşar mı ama müsteşar da ercüden habersiz birşey yapamaz ? Akbaba nasıl kurtuldu aziz başkomserin elinden , son sahnede behzatın yanına geldiğinde tedirgin ve üzgündü ? Nazlıya ne oldu ? Aziz başkomisere ne oldu akbaba bir şey mi yaptı ?

( Katil Cem dolayısı ile Ercüment& Başgan ikilisi değil , ercü & başgan bardan çıkarken cem reyiz hala dans ediyordu . )

Ben finali beğendim , ercüment her zaman ki gibi muhteşemdi , memduh başganın" ampır ampır" demesini özlemişiz, müthiş karakter , harun sonunda istediğini aldı filmi çekmesi de yakındır,eda klasik Türk kızı karakterini muhteşem oynuyor , tahsin ise son 2 bölümde tamamen kişilik değiştiirdi çok ta iyi oldu güzel oldu, akbabuş adamın dibinin dibi zaten ama bölüm sonunda soru işareti bırakılan bir karakter oldu , lakin bu sezonun adamı, oynadığı 7 8 bölüm ile bahri reyiz oldu adam ful karizma .

Bu arada eğer akbabuş behzat'a kafası ile öldü demese idi savcının öleceğine ihtimal vermezdim ama akbabuş dedi ise kesin gitti savcı . Savcı gitti ise yeni sezonda behzatın gerçek aşkı öğretmen geri dönebilir ..

Geri
Üst Alt