İlk sezon finalinde bir çok soruya yanıt verip bitirmişlerdi . Bu sezonu ise ucu açıkta bıraktılar . Tamam savcıyı anne ç. vurmadı ercüde vurmadı kim vurdu ?Müsteşar mı ama müsteşar da ercüden habersiz birşey yapamaz ? Akbaba nasıl kurtuldu aziz başkomserin elinden , son sahnede behzatın yanına geldiğinde tedirgin ve üzgündü ? Nazlıya ne oldu ? Aziz başkomisere ne oldu akbaba bir şey mi yaptı ?
( Katil Cem dolayısı ile Ercüment& Başgan ikilisi değil , ercü & başgan bardan çıkarken cem reyiz hala dans ediyordu . )
Ben finali beğendim , ercüment her zaman ki gibi muhteşemdi , memduh başganın" ampır ampır" demesini özlemişiz, müthiş karakter , harun sonunda istediğini aldı filmi çekmesi de yakındır,eda klasik Türk kızı karakterini muhteşem oynuyor , tahsin ise son 2 bölümde tamamen kişilik değiştiirdi çok ta iyi oldu güzel oldu, akbabuş adamın dibinin dibi zaten ama bölüm sonunda soru işareti bırakılan bir karakter oldu , lakin bu sezonun adamı, oynadığı 7 8 bölüm ile bahri reyiz oldu adam ful karizma .
Bu arada eğer akbabuş behzat'a kafası ile öldü demese idi savcının öleceğine ihtimal vermezdim ama akbabuş dedi ise kesin gitti savcı . Savcı gitti ise yeni sezonda behzatın gerçek aşkı öğretmen geri dönebilir ..