Cevap: Behzat Ç. / Bir Ankara Polisiyesi | Cuma | 23.00 | Star TV

tüm ekibi saygıyla selamlıyorum, teşekkürler...

allahina kurban barbaros reis giderayak bütün serefsizleri pislikleri gömdü de gitti

Behzat baskanin yeni bölümleri olmayacak mi artik? Icimden sanki bir parca koptu. :sad007: :sad007:

babaros anasını ağlattı ortalığın iyi oldu öldü hepsi de o sondaki haydar güzel olmuş

[video=youtube;dHlZR5UlHu4]https://www.youtube.com/watch?v=dHlZR5UlHu4[/video]

:sad007:

Muzo efsane veda etti yalnız :asd::asd:

:(

102822.jpg

İçerisinde muazzam sahneler barındıran
, tvde 1 hafta beklemesi sarmayıp izlememe rağmen arka arkaya bölümler izlendiğinde heyecan,ürperti,duygusallık,küfürbazlık uyandıran harika POLİSİYE dizi .

Akasya Durağı,pis yedili,vs vs gibi nice berbat ötesi dizilerin devam etmesi bu dizinin bitirilmesiyle bi kısım insanın hüzne boğulduğu doğrudur .

alın ufak bi sahne , ah ulan ah .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=a2WxHkfBEvk[/media]

izleyen bilir .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qX6hU6scXtk[/media]

SEVİYORUM MERKEZ !

ah ulan ah . [media]https://www.youtube.com/watch?v=aUacmzbjh-A[/media]

nasıl bir sondur .

Hazır bari lafı açılmışken ve konuyuda üst sıralarda yakalamışken söyleyeyim.Akademide bir sahne çekiyolardı. Bende 1.sınıftaydım o zamanlar.Oturmuş izliyorduk arkadaşlarla beraber.Serdar Akar geldi yanıma sen Kıvanç Tatlıtuğun akrabası mısın felan dediydi.Ne konuştuğumuzuda hatırlamıyorum tam olarak.İki dakika öyle gülüştük neyin tekrar döndü işinin başına gitti.10 gün sonra felan komiserin teki geldi,behzat ç.de oynayacan dedi.Aldılar beni gittim sete.17-18 yaşlarında biri lazım oldu hemen sen geldin aklıma dedi.Öyle oynadıydık.300 lirada para verdilerdi.

Hazır bari lafı açılmışken ve konuyuda üst sıralarda yakalamışken söyleyeyim.Akademide bir sahne çekiyolardı. Bende 1.sınıftaydım o zamanlar.Oturmuş izliyorduk arkadaşlarla beraber.Serdar Akar geldi yanıma sen Kıvanç Tatlıtuğun akrabası mısın felan dediydi.Ne konuştuğumuzuda hatırlamıyorum tam olarak.İki dakika öyle gülüştük neyin tekrar döndü işinin başına gitti.10 gün sonra felan komiserin teki geldi,behzat ç.de oynayacan dedi.Aldılar beni gittim sete.17-18 yaşlarında biri lazım oldu hemen sen geldin aklıma dedi.Öyle oynadıydık.300 lirada para verdilerdi.

İyi çekmiş kulağını acımadı mı:D

Tepetaklak

Harbi değişik bir diziydi. O ve Leyla ile mecnun varken izleyecek bişey arama derdinde değildim. İkisi de kör bir sisteme kurban oldular...

İyi çekmiş kulağını acımadı mı:D

Tepetaklak

Orda pek acımadıydıda daha öncesinde bir sahne vardı.Yakalandıktan sonra karakolda Behzat komiserim beni görüyordu ilk defa.Bir tane çakıyodu sandalyeden düşüyodum.Orda çok acımıştı.5-6 kere tekrarladıydık bide.3. seferde felan çocuğun yanağı kıpkırmızı oldu makyaj yapın dediydi erdal abi.Galatasaray-gençlerbirliği maçı için vipden bilet sözü verdiydi.oda yalan oldu sonra.yediğimiz dayakla kaldık.

Behzat C 16. Bölüm // Behzat C Bir Ankara Polisiyesi - YouTube

Geri
Üst Alt