Sinemada oynayan filmi mi diyorsun? O dizinin devami miydi? Izleyeli oldu bayagi, unuttum filmde noldugunu :D

aynen kardeşim, devam olarak çektiler, ercü ile meselesini tam halletmedi, memduh başgan ile olaylar yarım kaldı filmde oda yoktu. 4. sezonu yayınlayacak bir kanal bulursa ki umarım bulur Emrah Serbes, hikaye yarım kalmıştı devam eder, güzel olur :)

Ah behzat amirim ahhh.

Hiç unutmuyorum, bir bölüm de ANITKABİR'e bakarak içkini yudumlayışını

Guzel ve huzunlu bir sekilde bitmisken, yeni sezon yapmaya gerek var mi? Eski tadi olur mu artik? Konuyu nereden baglayacak? Adam kacti gitti kirmizi tospa ile.

emrah serbes'in anlattığına göre ,behzat emniyetten uzaklaştırılmış sürgündedir. 17 aralık olaylarının sonucunda emniyette polis kalmaz. valinin biri organize şubenin başına geçmiş işleri yoluna koymaya çalışmaktadır. ama bu işler öyle kolay değildir. bu işlerden anlayan birini bulun der. sonuç olarak behzat amirimiz tekrar göreve döner. bu sırada memduh başgan paralelcilikten hapiste ben hayatımda camiye gitmedim diye söylenmektedir.

Sorun kanal bulmakta; cesaretli bir kanal çıkarsa başlarlar. Hayırlısı. Filmleri de dahil tek bölüm kaçırmadığım tek yerli dizi.

Sonra kederden kendimi yabancı dizilere verdim :asd22:

Piyasadaki yerli dizilerin hepsi birbirinin karbon kopyası sadece oyuncular değişiyor o kadar. Baktılar tıkandılar şimdi hepsi Kore'den dizi ya araklıyor ya da para verip telif hakkını satın alıp uyarlıyor.

Umarım gelir ama Behzat Ç.'yi yayınlayabilecek kanal yok malesef.

havuz medyasında kimse yayınlamaz behzat ç. yi bence dizi iyi bitti sündürmeyede gerek yok yeni bir yapım ile erdal beşikçioğlunu televizyonda görmek daha iyi olur ancak kendisi tiyatroda çok yoğun buna fırsat bulabileceğini pek sanmıyorum.

Erdal Başkan yeni bir dizide oynayacaktı gelecek yılın başında başlayacak.

Behzat Ç.'nin bitirildiği dönemlerde ülke şu anki halinden daha iyidi şu an ise çok daha kötü durumda. Kısacası tekrar yayınlanma ihtimali pek yok.

İlk sezonu bitirdim.özellikle final bölümü çok iyiydi
ercüment skip 60
memduh öldü gösterdiler ama kesin gelecek bi yerlerden pek inandırıcı değildi

11999059_966269356756823_6274771107884345547_n.jpg

:(

ilk sezonu ben de bitirdim
harikaydı sezon finali
ama kalbime gömdüm berbattı

Geri
Üst Alt