Bu bölümün yayınlandığı yılı bilmiyorum 2013 öncesi mi? 2013 öncesi ise dizinin yayından kaldırılması gayet normal. Malum yapılanmaya alenen küfretmişler. Ha şimdi ver kanallara sabahtan akşama kadar bu bölümü oynatırlar o ayrı :D :D

Bu arada dayak yemeyeceksem eğer bu dizinin tek bir bölümünü dahi seyretmedim.

Yazıklar olsun Erman ağabey.

Bu arada özellikle ilk 38 bölümde ciddi bağlantılar vardır. 38 bölümlük kurgu bölümlerden birinde yüzeysel olarak başka karakterler üzerinden anlatılmıştır mesela.

Sonrasında bölüm bazında çok iyi bölümler olduysa da ilk sezondaki o müthiş kurguyu bir daha sağlayamadılar.

Kesik parmak cinayeti olayındaki fikir de biraz Dexter'dan alınma gibiydi.

Yazıklar olsun Erman ağabey.
Öyle bir yazıklar olsun yazmışsın ki o sitemkar tavrı hissettim desem yeridir :D Gerçi bekliyordum böyle bir tepki. Bir aralar Behzat Ç. avatarları ile arz-ı endam eyleyen bir admirimiz vardı galiba aman o görmesin. Diline düşmeyelim şimdi durduk yere :D

Diziyi hiç izlemediysen, direk 78. bölümü sansürsüz izle abi. Sonra zaten ister istemez ilk bölümden itibaren izlemeye başlarsın :) Erman Türker

Behzat Ç ve Ezel diğer dizilerle kıyaslanamayacak şekilde iyilerdi.

Behzat bir adım önce çünkü çok samimi bir dizi, karakterler bir yerden sonra kankan gibi oluyor, olaylar vs çok hayatın içinden.

Bu bölümün yayınlandığı yılı bilmiyorum 2013 öncesi mi? 2013 öncesi ise dizinin yayından kaldırılması gayet normal. Malum yapılanmaya alenen küfretmişler. Ha şimdi ver kanallara sabahtan akşama kadar bu bölümü oynatırlar o ayrı :D :D

Bu arada dayak yemeyeceksem eğer bu dizinin tek bir bölümünü dahi seyretmedim.

Dizinin 10. bölümü olabilir. Behzat'ın anlattığı yapılanma bayağı bayağı cemaatin adamları. İlk izlediğimde dikkatimi çekmemişti ama şimdi izleyince bayağı tekerine çomak sokmuşlar. Bu arada dizi Mayıs 2013'de bitmişti. Cemaat ve paralel muhabbetleri çok sonra patlak verdi.

cf3c8528849607435fd18a8bb9ff9802.jpg

-Tapatalk-

Atvde yayınlanacağı dedikoduları var, Atv trailer tarzı bir şey yayınlamış sanırım. Atvde yayınlanırsa bize alışılmış Behzat Ç den farklı bir şey bekliyor olabilir, diziden soğuturlar.

Geri
Üst Alt