İstanbul'da çekileceği şeklinde iddialar var umarım sadece iddia olarak kalır.

İstanbul'da çekileceği şeklinde iddialar var umarım sadece iddia olarak kalır.

78300263194e48dbf96e9ab058f5fbfa.gif

Bu iddia bizi ziyadesiyle üzdü admirim :(

Tekrar baştan izliyorum da 2. sezonun ortasından itibaren hikaye kopmuş. Sürekli ölen diziye giren çıkan tipler falan ilk sezon havası yok.

İstanbul olayı iddaa değil. Fetö olayı gireceği için İstanbulda geçecekmiş dizinin büyük bir bölümü ama tepki ölçüyor da olabilirler.

52.bölümdeyim. mümkünse ben diziyi bitirene kadar baslasın.

istanbulda çekmek isteme sebebleri fetöyle alakalı degil prodüksiyon masrafları daha ucuza geliyor fetö olaylarının merkezide istanbul degil ankaraydı

eğer ankarada çekmezlerse muhtemelen sezonu bitiremez behzat ç ankara demektir istanbuldaki entrika dizilerinden degil bu

Bir Ankara Polisiyesi diye tanıtılan, öyle sevilen diziyi İstanbul'a alırlarsa büyük ayıp etmiş olurlar.

Bu diziyi izlemeli miyim ?

Bir istanbul polisiyesi olsun adı , pis angaralılar siz şefkat yerimdar izleyin işte neyinize yetmiyor :D

"Pis angaralılar" mı?

Cinayet sebebi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alacağız dizinizi elinizden angaralı bebeler :D

İzmir'e taşıyıp "Bir Gevrek Polisiyesi" yapsalar neyse de İstanbul ne arkadaş? :oley:

İzmir'e taşıyıp "Bir Gevrek Polisiyesi" yapsalar neyse de İstanbul ne arkadaş? :oley:
izmir'de ne yapacaksın , en son gittiğimde sözde metrosu ve yürüyen merdivende yerinde sayan insanlar yüzünden uçağımı kaçırıyordum, sıkıcı bir şehir izmir , ama hatunları güzel ona birşey demem.

neyse konu kapanmıştır, istanbul'da hemfikiriz sanırım :D

Geri
Üst Alt