izmir'de ne yapacaksın , en son gittiğimde sözde metrosu ve yürüyen merdivende yerinde sayan insanlar yüzünden uçağımı kaçırıyordum, sıkıcı bir şehir izmir , ama hatunları güzel ona birşey demem.

neyse konu kapanmıştır, istanbul'da hemfikiriz sanırım :D

İstanbul'da 2 mahalle arasını 5 saatte gidiyorsunuz doktor bey İzmir'de uçak kaçırıyorsan İstanbul'da 1 gece önceden çık sen yola :oley:

Yürüyen merdiven yahu adı üstünde insanlar neden yürüyen merdivende yürüsünler :38573: Rahat insanların şehri, kasmaya gelmezler :nargile:

Bu arada Emrah Başgan'ın kitapları da oldukça güzel. Son Hafriyat'ı çok beğendim özellikle.

İstanbul'da 2 mahalle arasını 5 saatte gidiyorsunuz doktor bey İzmir'de uçak kaçırıyorsan İstanbul'da 1 gece önceden çık sen yola :oley:

Yürüyen merdiven yahu adı üstünde insanlar neden yürüyen merdivende yürüsünler :38573: Rahat insanların şehri, kasmaya gelmezler :nargile:
yok öyle koşturacaksın istanbul'da, izmir'de nerdeyse piknik yapacaklar merdivende.

gerçi artık değişmiştir izmir , her sabah dinliyorum radyoyu trafik çok berbat diyorlar.

rahat şehir işte onda hem fikiriz o yüzden aksiyon beklememek lazım.

Belliydi zaten yalan olacağı.

Ya da ertelediler bu dizi tutmaz şimdi seneye falan olabilir belki.

erdal beşikçioglu gibi kalite çizgisini bozmayan bir adama böyle entrikalı pembe diziler yakışmadı zaten tutmazda

başgan paraya sıkıştı anlasılan yoksa girmezdi böyle pembe dizilere

Lan daha geçen blu tv falan dedi, bu dizi başlayacaksa çekimleri zaten çoktan başlamış olmalı.

Amirim hakkında olumsuz haber yok. Ama bu yeni dizi olayı kafa karıştırdı gerçekten. Belki dizi değil de, film olabilir. "Behzat Ç. Kalkışma" gibi.

Şahsen ben dizi olarak dönmesi daha çok tercih ederim.

Erdal B için çok para istedi o yüzden Behzat Ç ekibinde olmayacak iddaası var.

Geri
Üst Alt