Şükürler olsun..

6f54a97509976d0d7b92ae867faf81ea.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Çekimler İstanbul'da olacak.dizi hakettigi kalite ve mekanlara kavuşacak sonunda.

Behzat ç. Bir İstanbul polisiyesi

Bi donemediler. Beklenti buyuk saçmalamazlar inşallah. Keyif aldığım 1 2 tr dizisinden biriydi.

GSCimbom Mobile App

Gelsin efsane dizi. Uzun bir süredir dönüş sinyalleri geliyordu zaten çok da iyi olacak özledik

Ben bu diziyi sonradan çok kısa sürede izlemiştim her bölüm 2 saat olunca ara ara bayiyordu. O samimiyete rağmen. 1 saat üzerinden çekerler inş bölümleri.

GSCimbom Mobile App

Ben bu diziyi sonradan çok kısa sürede izlemiştim her bölüm 2 saat olunca ara ara bayiyordu. O samimiyete rağmen. 1 saat üzerinden çekerler inş bölümleri.

GSCimbom Mobile App

Bayıyor muydu? Senin gibiler izlemesin bir zahmet böyle dizileri. Ağır gelmiş anlaşılan. Bünye kaldırmamış.

asmalı konak,paramparca,aysegülün sucu ne vs tarzında ne idügü belirsiz dizileri izleyenler zaten behzatı izlemesinler,anlayamazlar.

Neden öyle bir çılgınlık yaptın ki? İnsan gibi 1 ayda sindire sindire izleyebilirdin.

Keramettin yuzunden bazı özel bölümleri çok övdü oralara gelene kadar gece gündüz izledim. Bahsettiği bölümlerde 60 lar

GSCimbom Mobile App

Hayırlı akşamlar la..

283.jpg

Ankarayı hic sevmeyen birine ankarayı aşık ettirir behzat ç.

gidip fellik fellik esat caddesinde içtikleri meyhane neredeydi diye arar durursun

Geri
Üst Alt