Behzat Ç. Geri Dönüyor!

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Behzat Ç: Çekiç ve Gül' ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Üç sezon olarak planlanan ve her sezon farklı bir ismin 'Behzat Ç.'yi canlandıracağı dizide başrolde oynayacak isim henüz belli olmadı.

Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Behzat Ç. geri dönüyor. Üç sezon olarak planlandığı ve 'James Bond tarzı' bir karakterin yaratılacağı belirtilen yeni Behzat Ç.'de her sezon farklı bir başrol oyuncusu yer alacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre diziyi, senaryoyu da yazan Emrah Serbes yönetecek.

2011 yılında izleyicilerle buluşan ve 6 sezon sonra ekranlara veda eden Behzat Ç. geçen yaz dijital platform BluTV'de yeniden gösterime girdi.

10 bölümlük sezonun ardından BluTV, dizinin ikinci sezonunun yayınlanmayacağını açıkladı. Erdal Beşikçioğlu'nun bu kararda etkili olduğu iddia edildi.

Beşikçioğlu yaptığı açıklamada, kendisine danışılmadan alınan kararlardan dolayı dizide yer almayacağını duyurdu.

bir dk dahi izlemediğim bir dizi izlemeli miyim kanıt dizisini felan seviyordum

Beşikçioğlu zaten diziyi dizi yapıp izlettiren lan

ooo true detektif cakmasi alirim bir dal demek isterdim ama benden pas

Böyle klasikler arasına giren diziler uzadıkça tadı daha da kaçar
Hiç izlemedim ama bu öyle bir dizi sonuçta

İyice bokunu çıkartın böyle aferin

bir dk dahi izlemediğim bir dizi izlemeli miyim kanıt dizisini felan seviyordum

Kanıt süperdi, Engin Benli ilk Arka Sokaklarda 2 bölüm (137-138 olması lazım) kötü polisi oynadın şu an EDHO'da da kötü rolde bir kaç dizide daha öyle oynadı adam bende kötü rollere daha iyi gidiyor.

İyice rezil.etmeden birakmayacaklar anlaşılan Erdal Beşikçioğlu en iyisini yapmis

Para için yapmayacakları kepazelik yok.hayır farklı vir konsept yapacaksan behzat çnin adını kullanmayın bari.İyice bokunu çıkardılar ya

Her sezon Behzat Ç.’yi farklı birisi oynayacak ne demek? İsmi niye Behzat Ç öyleyse başka bir şey yapın

Geri
Üst Alt