beIN Sports: "Belhanda ve Gomis Galatasaray'da!"

8 milyon euro belhanda gibi alemci bedeviye yuhh!! tursun ve kardeşi komisyonun gözüne gözüne vuracak anlaşılan!!

Tudorun bir bildigi vardir Belhanda transferi ilgili. 8 Milyona rahatlikla Ben Arfayi alinirdi ama neyse, en az bi tane kaliteli üst düzey Stoper (Bana göre 2 lazim ama Serdara ve Ahmete o kadar para harcamislar biri 11de oynamak zorunda) Sag bek ve tabi ki cok cok önemli olan bi box to box orta saha (bana göre yine 2 tane lazim ama bütce sikinti cekecegiz heralde) Imbulayi alirsak harika olur.

1 sene kalmis sozlesmesinin bitimine ve 8 milyon!!!

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

2 kısı belhanda cöp dedı tum forum yıne cöp demeye baslamıs bence ıyı topcu

Belhanda iyi iş çıkartıp 12 veren olsa tüm forum parayı az bulup sonraki satıştan pay ister.

Belhanda insallah yatar.8 milyon euroya iki tane saglam bek alırsın bu ne komisyon sevdasıdır böyle

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15m'ye gelecegin yildizi Bruma'yi sat yerine 2 tane isi bitmis oyuncu al 2-4 misli maas ode. :oley:

Iyi oyuncularimizi downgrade yapiyoruz. Kotu oyunculari upgrade yapacagimiz yere.

Sneijder'de gidecek. Serefsiz komisyoncular.

Son düzenleme:
Lan ne 8 milyonu??? Allah belani versin Ben arfayi aliriz zaten bonservisiyle 2 daha koysan. Yapacaginiz ise sokayim.

Muslera - S.Aziz - Maicon - Chiriches - Clichy - Imbula - Kucka - Linnes - Belhanda - Sneijder - Gomis.

Şu kadro olsa beğenmezmisiniz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hic begenmem. O sistemle oynayacaksan forvet arkasi ikilinin en az 12 gol atmasi lazim her sezon. Sneijder ile belhandayi toplasan 12 gol etmez.

2 stoper 2 orta saha 2 kanat 1 bek almak lazım daha bunu herkes biliyodur inşallah.

Belhanda benim için Gökhan İnler'dir. Yazık günah 8 milyona....

Gomis'te parçalıya layık değil...

Bruma'yı çok ararız...

Tudor'u g.tünüze sokarsınız transferlere bak a..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt