beIN Sports, Lig Özetlerini Youtube'da Yayınlamaya Başladı

Iyi akıl edebilmişler vallah Hazirana geldik; atıyorum DAZN mesela Bundesliga EPL özetlerini hafta sonu sona erince Pazartesi 0:00 dan itibaren yüklüyordu özetleri hep.

Bein sitesinde özet izlemek iğrenç. Ya açılmıyor özet ya bir sürü reklam geliyor adblocker falan sorun çıkarıyor.

sent via GSC

Yıllardır tek kanal falan hiç ettiler ligin prestijini.

Katarlılar ülkeye Avrupa vizyonunu getirdiler ne diyelim helal olsun.

Özetleri de adam gibi geniş yapsalar güzel olur. Avrupa liglerindeki maçlar ben uyurken oynandığı için sabah uyandığımda skorlara bakmadan özetleri seyrediyorum 10-15 dakka, baya keyifli, heyecanlı oluyor. Bizim özetlere bakayım desen 5 gollü maçı bile 3 dakikaya sığdırdıkları oluyor, seyrederken zerre keyif alamıyorum.

Fransa Ligue 1 gibi yapmislar. Onlar da surekli mac ozetlerini youtube da paylasiyorlar zaten.

3 buçuk dk özet koyuyorlar alsınlar bir yerlerine yüklesinler o özetleri

Önemli detayda şu: YouTube özet görüntüleri 1080p izlenilebiliyor.

BeİN sitesinde 480p’i geçmiyor kalitesi.

Bravo.

Yetiskin kanallar icinde benzer hizmetleri beklemekteyim..

gec saatte yayinlaniyor bari ozetleri de adam gibi geniş yapsalar güzel olur. Tvdeki yayinlari ben uyurken oynandığı için sabah uyandığımda skorlara bakmadan özetleri seyrediyorum 10-15 dakka, baya keyifli, heyecanlı oluyor. Bizim özetlere bakayım desen 5 lik maçı bile 3 dakikaya sığdırdıkları oluyor, seyrederken zerre keyif alamıyorum

Güzel bir uygulama yavaş yavaş seviye atlanıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Forumca bi karar alalım. Videolar yayınlandıkça biri indirsin, hepimiz forumdan izleyelim, tık kazandırmayalım:devilish:

İnternet aleminde yer gök tık üstüne :D

720p olarak yayınlanması iyi olmuş. kendi sitelerinde pikselleri sayıyorduk

Geri
Üst Alt