bein sports

Rezalet açılar, iğrenç bir kamera kalitesi, mal ötesi yayın yönetmenleri, bağırarak maç anlatmayı marifet sana geri zekalı spikerler, embesil yorumcularla bezenmiş maç-önü-sonu yayınları,

yetmiyor gibi, bir de taraflı tutumları var.

ALLAH BELANIZI VERSİN, BATARSINIZ İNŞALLAH.

Maç lzmemem yinede bunlardan hizmet satın almam. Tüm Galatasaraylılar boykot etsin yönetim desteği ile bak nasıl aha şurdan s. olup gidiyolar. Niye bağlatıyonuz abi. Neden bunlardan hizmet satın alıyosunuz. 4 yıldır yaptıkları şey bu halen kampanya yapıyolar taraftar gidip Bein alıyo. Nasıl maç izlersiniz ben bilmem ama zorunda değilsiniz bunlardan satın almaya. Almayın aldırmayın. Ligin sahibi biziz sayımız fazla. Neden tepki göstermiyo taraftar. Coca cola boykot edeceğinize bein boykot edin.

20 senedir bunlara para kazandırmadığım için içim çok rahat.
İnternet’e girebilen herkes bedavaya bile maçlarımızı izleyebilir. Mustafa doğan ve baliç gibi adamları izlemeyi için mi üye oluyor bizim taraftar.
Zaten dünyanın en çok parasını alıp kulüplere en az para veren oluşumdur bunlar.
Halen boykot etmeyenleri kınıyorum bu yüzden.
Özellikle Araplar tarafından satın alındıktan sonra bilerek aleyhimize çalışıyorlar.

Bu başlıktan Dursun Özbek başlığına geçin. Bunların ne mal olduğu belli, en çok decoder sattıkları tayfa Gs'liler ama taraflı yayınları daha az dekoder alan Fb'ye yönelik yapıyorlar. Yönetim buna da engel olamıyor, tepkiyi doğru yere yönlendirin. Başında bir yönetici yoksa böyle dalga geçer senle paranla üyelik satın aldığın yayıncı kuruluş bile

Hayırdır Kazımcan pozisyonunu neden 1 açıdan veriyorsunuz çünkü algı yapmak içni 1 açıdan verip el varmış gibi gösterip algı mı yaratmaya çalışıyoruz ahlaksız herifler.

Geri
Üst Alt