- 27 Ocak 2010
- 131.984
- 97.012
- 5.488
gerekirse havuzdan çıkın bi daha maçımızı yayınlayamacaksınız satılmış köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten bu işin olma ihtimali hiç mi yok merak ediyorum.. Anadolu takımından beter muamele görüyoruz bein de..Anadolu takımları en azından hiç konuşulmuyor bizim kırk yılda bir lehimize karar verilse ağzımıza ediyorlar..gerekirse havuzdan çıkın bi daha maçımızı yayınlayamacaksınız satılmış köpekler
Arabın ve türkün birleştiği bir ortam adaletli ve normal olma ihtimali sıfırŞu halinden iyiydi hocam. Basimiza ne felaket geldiyse Bein doneminden sonea geldi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gerçekten bu işin olma ihtimali hiç mi yok merak ediyorum.. Anadolu takımından beter muamele görüyoruz bein de..Anadolu takımları en azından hiç konuşulmuyor bizim kırk yılda bir lehimize karar verilse ağzımıza ediyorlar..
bein sports
Şunun kadar net olarak abartılan başka 1 maç izleme sitesi görmedim duymadım kanks yavHer maç donar mı 1 yayın kanks yav
![]()
Evet beklediğim gibi oldu. Nelsonun pozisyona Trio da hepsi kırmızı dedi. Fırat hoca TV 8 de sarı dedi. Erman da kırmızı demişti. Deniz ateş bitnel sarı dedi. O yüzden algı için Trio çok önemliydi. Ermani dikkate almayın. Yeni mhk ya baya cephe almış durumda bizim gibi ama doğru yanlışı ayırt etmeden hep hakemler üzerinden mhk ya sallamaya programlı bu ara. Trio da önceden anlaşıp kırmızı yorumu yaptilar. Kırmızı olduğunu gercekten düşündüklerini sanmıyorum.