bein sports

gerekirse havuzdan çıkın bi daha maçımızı yayınlayamacaksınız satılmış köpekler
Gerçekten bu işin olma ihtimali hiç mi yok merak ediyorum.. Anadolu takımından beter muamele görüyoruz bein de..Anadolu takımları en azından hiç konuşulmuyor bizim kırk yılda bir lehimize karar verilse ağzımıza ediyorlar..

satılık olmasalar arapların olmazlardı

Gerçekten bu işin olma ihtimali hiç mi yok merak ediyorum.. Anadolu takımından beter muamele görüyoruz bein de..Anadolu takımları en azından hiç konuşulmuyor bizim kırk yılda bir lehimize karar verilse ağzımıza ediyorlar..

Portekiz liginde 3 büyük hepsi kendi yayin hakkini satiyordu. Ama devlet el atmis ve 2027 den sonra artik tüm lig olarak yayin hakki satilacakmis. Onlar senelerdir yaptiysa ve daha yapiyorsa, bizde yapalim

Maçı dikkatle izleyenler benim gibi dikkat etmiştir. Yayıncı kuruluş Rashica'nın orta saha da yaptığı faulü (hakem avantaja bıraktı ) defalarca gösterdi. Hatta 10 dakika sonra bir daha gösterdi. Abdülkerim'in kayarak kornere attığı topu rakip bile penaltı beklemedi ,yine defalarca gösterdi. 2. penaltı öncesi torreira 'nin omuz ile oynamasını el şüphesi oluşsun diye defalarca yayınladı. Ve bunun gibi bir çok pozisyon. Diğer maçlar da tekrarı bile verilmeyecek pozisyonlar tartışma konusu olsun diye aleyhimize defalarca gösteriliyor. Bu maç iyice abarttılar onun için bu konuyu açıyorum. Fenerli sosyal medya trolleri ile ortak çalışıyorlar çünkü fenerli troll hesaplar tek tek bu pozisyonlari Twitter'da paylaşıyor. Klüp şunlara da bir ayar vermeli

ewt raşitsanın hareketini sanırım mertens sarı gördükten sonra alakasız bi şekilde tekrar gösterdiler

kerem'in penaltı pozisyonunda kerem'e yapılan net müdahale yerine defalarca alakasız torreira'yı gösterdiler. lanet olsun karakterinize.

Evet beklediğim gibi oldu. Nelsonun pozisyona Trio da hepsi kırmızı dedi. Fırat hoca TV 8 de sarı dedi. Erman da kırmızı demişti. Deniz ateş bitnel sarı dedi. O yüzden algı için Trio çok önemliydi. Ermani dikkate almayın. Yeni mhk ya baya cephe almış durumda bizim gibi ama doğru yanlışı ayırt etmeden hep hakemler üzerinden mhk ya sallamaya programlı bu ara. Trio da önceden anlaşıp kırmızı yorumu yaptilar. Kırmızı olduğunu gercekten düşündüklerini sanmıyorum.

Evet beklediğim gibi oldu. Nelsonun pozisyona Trio da hepsi kırmızı dedi. Fırat hoca TV 8 de sarı dedi. Erman da kırmızı demişti. Deniz ateş bitnel sarı dedi. O yüzden algı için Trio çok önemliydi. Ermani dikkate almayın. Yeni mhk ya baya cephe almış durumda bizim gibi ama doğru yanlışı ayırt etmeden hep hakemler üzerinden mhk ya sallamaya programlı bu ara. Trio da önceden anlaşıp kırmızı yorumu yaptilar. Kırmızı olduğunu gercekten düşündüklerini sanmıyorum.

Trio artık kriter alınmamalı yaw o kadar saçma sapan şeylere deginiyorlar ki GS aleyhine birşeyler çıkarmak için tiksinmeye başladım..Az önce erkeklerden biri Kayserili topcunun ceza alanında atlamasında hemen arda guleri örnek gösterip onun mhk tarafında elestirilmesini aklamaya calisti..

Geri
Üst Alt