Beinsport Galatasaray Pozisyon Sansürleri ( Ana Başlık )

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Bu hususta özel bir konu açıp arşivlemenin zamanı geldi de geçiyor bile

Bugün resmen skandalın ötesinde bir olay yaşandı. Tasarlanmış ve kurgulanmış şekilde Sanchez’in pozisyonu ekrana getirilmedi. Tek bir saniye bile.
Oysa geçtiğimiz hafta Sanchez’in baldırından seken top 10’a yakın kez tekrar ve tekrar ekrana getirilmişti.

bu arap sporta girilmesi lazım

Koç’larının haberi paylaşma şekline bak
IMG_7202.webp

Fenerin Konya maçındaki gollerinde var devreye gırmedı bile hakem direk oyunu başlattı. Var sadece bize oluyor attığımız gollerde yada penaltı şüphesi olduğunda bizim pozisyonları 60 kere gösteriyorlar

Dünkü operasyonun merkezinde Bein vardı. Bein + Avar üzerinden bu sezon bizi katledecekler. Yabancı VAR'a çok etki edemiyorlar ama Avar üzerinden ofsaytlarla maçların kaderine etki edebilirler.

Yönetim sesiz kalirsa bunlarda böyle yapar, arkanda milyonlarca taraftari olan bir külübüz bunun bir türlü agirligini anlamiyor bizim yönetim.

Dünkü maçtan sonra metin öztürk bunlarada çakar diyordum ama yönetim uyuyor yine. Maçı izlediklerinden bile emin değilim

Bu hususta özel bir konu açıp arşivlemenin zamanı geldi de geçiyor bile

Bugün resmen skandalın ötesinde bir olay yaşandı. Tasarlanmış ve kurgulanmış şekilde Sanchez’in pozisyonu ekrana getirilmedi. Tek bir saniye bile.
Oysa geçtiğimiz hafta Sanchez’in baldırından seken top 10’a yakın kez tekrar ve tekrar ekrana getirilmişti.

Serefsizler mac ozetinde yok mu bu?

Yönetim denen bir şey bizde yok zaten. Erden Timur ağırlığını koymasa ilk sene bize şampiyonluk falan yaşatmazlardı. İlk 10 haftaya açın bakın neler olmuş. Resmen doğranıyorduk Erden Timur ligi bitirtmeyiz dedi de düzeldi babası belirsizler.

Bein bunun neresinde , işte pozisyon tekrarlarında bizim işimize gelecek doğru açıları vermiyorlar. Hatta bazen tekrarını bile vermiyorlar. Rakibin en ufak pozisyonunu 50 kere gösteriyorlar her açıdan. Ta Ali Koç zamanında orayı tamamen ele geçirdiler. Yönetmenlerin hepsi fener yardakçısı.

Ben üyeliğini Galatasaray ' edilen küfürl3ri yayınladıkları için iptal etmek istediğini söyledim. Anında savunmaya geçti yok yayını TFF yapıyormuş da bilmem ne. Sure dolsun üyelik sonlanacak. 5 kuruşum gitmesin bu orospo çocuklarına.

Hakemler nezdinde de şu an aynı şey tekrar edeilmeye çalışılıyor. Hedef maç seçiyor adamlar , mesela Başak maçı hedef maçlarıydı , başaramadılar ama emin olun bir Avrupa dönüşü deplasmanında gene deneyecekler.

arapların bizim ligi şeyine taktıklarını pek sanmıyorum. zaten hatır gönül ile zorla alıyorlar ihaleyi. muhtemelen türk firmalara taşere ediyorlardır bu işleri (ekipman/yönetmenlik vs). o firmalarda da fbli orman evlatları var muhtemelen. yıldık 4 yıldır şu muhabbetten vallahi ya. bu ülkede maç dahi izlenmiyor bu yayıncı ve hakem grubu yüzünden.

yanlis hatirlamiyorsam bülent yildirim mac sonrasi (trio baslamadan stüdyoda kisa degerlendirme yapiyorlar) penalti pozisyonunu konusurken sanchez'e yapilan faule dikkat cekmisti ve o pozisyonu da trio da degerlendirecekleri söylemisti

ama konusuldu mu bilmiyorum

arapların bizim ligi şeyine taktıklarını pek sanmıyorum. zaten hatır gönül ile zorla alıyorlar ihaleyi. muhtemelen türk firmalara taşere ediyorlardır bu işleri (ekipman/yönetmenlik vs). o firmalarda da fbli orman evlatları var muhtemelen. yıldık 4 yıldır şu muhabbetten vallahi ya. bu ülkede maç dahi izlenmiyor bu yayıncı ve hakem grubu yüzünden.
10m Euro alıyoruz
Hiç almasak da olur bu muameleyi çekeceğimize hiç yayınlamasınlar daha iyi

Bu herifler bol keseden konusmadi mi?

Cipli top
Yok temas teknolojisi
Yok cizgi teknolojisi

Hepsinin gerektigi macta hic biri yok.

Geri
Üst Alt