beinsport'un istifa seslerini kısması

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
kasımpaşa ile oynanan maçta gerçekleşmiştir.

küfür var mı? yok. nedir bu sansür, kime hizmet ediliyor?

fenerbahçe tribünlerinin 'ali koç istifa' sesinin kısıldığını duymadık hiç birimiz.

edit: fenerbahçe ve beşiktaş tribünlerinin de istifa sloganları kısılmış.

anlam veremedigim bir sey

Tarafsız yayın ilkesine ters bir durum

kasımpaşa ile oynanan maçta gerçekleşmiştir.

küfür var mı? yok. nedir bu sansür, kime hizmet ediliyor?

fenerbahçe tribünlerinin 'ali koç istifa' sesinin kısıldığını duymadık hiç birimiz.
Ali Koç istifa da kısılmıştı.Ben de anlam veremiyorum yayıncı kuruluşun gereksiz hassasiyeti.

Sesi kistilar baktilar olmuyor bide ustune bozdular nasil yaptilarsa

2 maçtır yönetim istifa - ali koç istifa sesleri gürültülü bir şekilde benim ekrana yansıdı, ya ben kaçırdım bişeyler ya da son anlara denk geldim

bi ara kısılıyordu ya hatta beşiktaş'a küfürleri son ses verip istifayı kısıyorsunuz diye laf edildi falan

son maçlarını bilmiyorum

Bu ülke halkını iyice köle gibi görmeye başladı sanki bu zihniyet. Ulan hem bir ton para alacaksınız milletten, hem de milletin protestosuna sansür uygulayacaksınız ne saçmalık lan bu? Hala şu bein denen saçma sapan kuruma abone olan var mı.

bi ara kısılıyordu ya hatta beşiktaş'a küfürleri son ses verip istifayı kısıyorsunuz diye laf edildi falan

son maçlarını bilmiyorum

böyle bi başlık buldum, 3 kulübe de yapılmış inanılmaz rezillik bu olay.
yani parayı kazandıran popüler hale getiren kişilere sansür uygulamak, bu devran nereye kadar gidecek böyle

Gram zevk almıyorum. Dün bir süre sonra maçı izlemeyi bıraktım dinlemeye başladım. Diğer yandan Sophia Loren'in hayatına baktım Wikipedia'dan.

Geri
Üst Alt