Bekir Sıtkı Saraç: "Tarık'ı Galatasaray'a vermek istiyoruz"

Pır pır koşuşturmasından başka pek bir özelliğini görmedim...Defans organizasyonu bozuk bir takıma defansif meziyetleri çok zayıf bir bek -Zamanla öğrenmesini umarak- alınmasını doğru bulmuyorum...Mevcut oyunuyla 18 yaşında olsa daha ümitvar olunabilirdi, adam 23 yaşında...Asıl mevkisi kanat olan bir bek oyuncusu için ciddi bir hücum katkısı da göremedim...3 milyon dan çerez parası gibi bahsedebilecek bir mali durum zaten yok; her transferi Salih-Yiğit-Sercan vs nin maliyetiyle kıyaslayanlara ''Su-i misal, misal olmaz'' sözünü hatırlatırım...

Prandellinin beklerde fiziken kuvvetli ve savunma yönü daha ön planda olan oyuncu sevdiğini düşünürsek başka adaylara yönelmek lazım.

Çift taraftada bek oynayabildiği düşünülürse iyi bir alternatif olur ayrı konu.

Tarik alinmasin artik. Devre arasi ucuza alternatif olarak alinabilirdi. Tarik gol ve asist yapabilen bir oyuncu degil. Yedek kulübesi için o paralari vermeye degmez.

Altyapida hic mi bek yok yahu ne bicim bir altyapi bu yillardir 1 tane topcu cikmiyor. Altyapi sorumlusu kim?!

Anadolu takimlarinineline bakmak istemiyorsak altyapiyi guclendirmemiz lazim!

Alper için de aynı söylemler içindeydiler. Başkan değişir yönetim değişir Eskişehir dönekliği baki kalır.

Tapatalk

3 milyon euro falansa hemen alalim..

Ayni gazetelerde bu haberin ertesi gunku haberler su sekilde: "Tarik Camdal icin Ersun Yanal israrci. Galatasaray'in da istedigi...."

Hmmm :)))

Tarik ç bir tane bile asist yapamamis. Skor'a katkisi sifir. Daha nereye kadar büyütecez kadroyu bunlarla?

Geri
Üst Alt