- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bu projede tek endişem 1481 futbol grubun Galatasaray ile organik bir bağı olmaması. Bu bir yandan iyi Galatasaray'dan bir götürüsü yok ama bir yandan da bu yönetim gittikten sonra devam edilecek mi? Yada ilerde bu gruba yatırım yapan Galatasaraylı iş adamları vazgeçerse ne olacak tarzı biraz fazla bilinmezlik var yoksa sistem bu olmalı kesinlikle.Kesinlikle rekabetçi bir yere yollamalıyız. Yıllardır söylüyorum u16-17-18-19-20-21 vs seviyelerde rekabetçi ortam yok, maçlar hazırlık maçı kıvamında, buradan topçu çıkmaz. Adam A takıma çıkıyor hayatında baskı görmemiş, eli ayağına karışıyor öyle olunca.
Yunus Akgün u seviyelerinin son 10 senede açık ara en iyi oyuncusuydu, şimdilerde A takım seviyelerinde biraz gelişti diye seviniyoruz.
A takım seviyesinde oynayınca oyuncu fizik olarak gerideyse kendisini geliştiriyor, fiziksel olarak geri kaldıkça zekasını kullanmayı, fark yaratmayı öğreniyor.
Pilot takımlarımızın sayısı artar ve o projeler gerçekleşirse Türk futbolunda devrim gerçekleştireceğiz, alt yapımız da oyuncu fabrikası olacak bundan şüphem yok zaten böyle olursa herkes bizim alt yapımıza gelmeye çalışacaktır.
Ben kazakistan diye biliyordum ama Kırgızmış. Kırgızistan'nin alt yaş milli takiminda oynuyor diye biliyorum bizim milli takima daha davet edilmedi. Sırf Galatasaray yararina olmasin diye cagirmazlik da yaparlar bu federasyondan beklerim ben.u19 Milli takımına çağrılmadı mı. Türkiye kaptırmaz Beknaz'ı
Btw Rooney gibi fiziği var, gelecekte de onun gibi olur umarım.
A takimla idmanlara cikiyor mu?
InsallahKupa maçlarında full oynamalı. Rakip fener, bjk olsa bile oynamalı.
Biliyorum ama bir ara u19 mu u20 mi nedir, onlardan birine alindi diye okumustumu17de forma giyior
Biliyorum ama bir ara u19 mu u20 mi nedir, onlardan birine alindi diye okumustum
Soldaki Taylan Manavgatlı mı
Ye aslanım ye gelişme çağındasın daha