# Beknaz Almazbekov

Pandemi araya girmese en çok ümit verendi.

Bu çocuğun potansiyeli çok çok yüksek, aşırı çabuk, dribblingci ve müthiş şutör.
Son dönemlerini bilmiyorum ama alt yaş kategorilerinde oynarken fizik olarak yaşıtlarının baya önündeydi ve o şekilde fark yaratıyor diye düşünmüştüm. Tekniği nasıl?

Su maclari dogru durust yayinlayip 3 yabanci genc alalim heyecanli izleriz

Son dönemlerini bilmiyorum ama alt yaş kategorilerinde oynarken fizik olarak yaşıtlarının baya önündeydi ve o şekilde fark yaratıyor diye düşünmüştüm. Tekniği nasıl?
Bence bilek de var, duba gibiydi ama çok da çabuktu.

Hala çok çabuk da 1 sene falan takım idmanı yapmadı.

Ne zaman takıma girebilir acaba? 5-10 dk'da olsa farklı önde olduğumuz maçlarda adapte edilebilecek düzeyde mi şu an?

Türkiye için oynama şansı var mı? Şu Uğur Karakullukçu bir yayında neredeyse imkansız olduğunu demişti. En erken 24-25 yaşında mı ne Türk statüsüne geçebilir miş. Ben anlamam bu işlerden ama basket de Larkin nasıl oluyor da milli takımda oynayabiliyor da bu çocuk oynayamiyor?

Bu sene bi takıma kiraya verilip seneye Kerem/Yunus satılırsa yerlerine monte edilmeli.

Bu rezerv lig olayı iyi oldu. U19da gelişim kısıtlı oluyor. Rezerv ligde daha büyüklerle fiziksel mücadelenin daha yoğun olduğu yerde daha gelişir böylesi topçular diye düşünüyorum.

Ferdi Kadıoğlu gibi daha Türkçe konuşmayı dahi bilmeyen, ilk tercihi Hollanda ve ancak ikinci tercihi Türk Milli takımı olan adamın kapısında yatacaklarına bu çocuğu kaptırmamaları lazımdı Kırgızistan'a.

Türk Milli Takımını ilk tercih olarak değil de seçenek olarak gören adam Messi olsa bile istemem Milli Takımda. Kodumun Hollandalı malı, sinirlendim yine.

Ilk macta 3 gol atmis
Ikinci macta 2 asist yapmis

Bu cocuk rezerv liginde oynatilmayacak kadar degerli.

Geri
Üst Alt