Beko Basketbol Ligi’nde Play-Off Zamanı

Karşıyaka efesi eleyebilir.

Sıra erkek basketbolda kupada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ataman ligi 4. bitiren bjk yi şampiyon yapmıştı, sonuna kadar destek.

Şuan en ciddi rakip Banvit bizim icin onları elersek şampiyon oluruz...

Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, play-offlar için tercih edilecek bir takım olmadıklarını belirterek, "Birçok takımın şansı var ve biz de play-offlara şampiyonluk amacıyla başlıyoruz." dedi.

Beşiktaş Integral Forex hariç hiçbir takımın çok iyi durumda olmadığını söyleyen Özerhun, "Beşiktaş'ı herkesten bir adım önde görüyorum ancak Play-offlar sürpriz olsun diye geliştirilmiş bir sistem. Bu bakımdan her takım şansını zorlayacaktır." yorumunu yaptı.

Özerhun yine saçmalamış :(

13 Mayıs Salı 20:45 Galatasaray-Beşiktaş

16 Mayıs Cuma 20:45 Beşiktaş-Galatasaray

19 Mayıs Pazartesi 20:45 Galatasaray-Beşiktaş (GEREKİRSE)

Şunu kabul edelim ki fener ile finalde oynarsak ev sahibi avantajıyla fb şampiyonluğa yakın taraf olur. Son yıllarda ne bizim onları deplasmanda ne de onların bizi deplasmanda yendiği maç sayısı 1'i 2'yi geçmez basketbolda. Bu yüzden ben bu playoffların kritik takımı olarak karşıyakayı görüyorum. Fenerbahçe'yi eleyebilecek tek takım şu an için onlar. Uzun süredir hem içerde hem dışarda yeniyorlar feneri. İnşallah Efes bi terslik çıkarmaz Karşıyaka'ya aksi takdirde fener hiç efor sarfetmeden Uşak ve Efes'i geçip finale gelecektir. Bizim içinse ben Banvit'ten çok Beşiktaş'tan çekiniyorum. Ligin ikinci yarısının en formda takımı. Daha 2 gün önce Banvit'i rahat geçtiler. Umarım bayanlardan sonra erkeklerde de şampiyon oluruz.

Geri
Üst Alt