Cevap: Beko Basketbol Ligi'nde Şampiyon Efes Pilsen | 2 avans 4'te biter!
Fener'e koyana canım feda olsun..
Kim koyarsa koysun,Allah razı olsun.![]()
Fener'e koyana canım feda olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim koyarsa koysun,Allah razı olsun.![]()
Tabi şampiyonluga malolmuş canım.
o kadar büyütemeye ne gerek var dimi. Gayet sıradan bir olay
Efes bizi adam gibi çıkıp yenseydi tabiki tebrık ederdim.
Yok böyle taraflı tarafsız herkesin görüşbirligine vardıgı bı sekılde hakemle yenince tebrık falan olmaz.
Var mı vicdanlı bı Galatasaraylı bu şampiyonlugu Efes'in hakkettigini söyleyen?
Mümkün degil. Sadece fanatikler her şartta zaten rakip haksız der. o ayrı.
yaa bu ezik hala neden atılmıyo siteden ya.ismini duyduğum an küfür ediyorum
İçimizdeki bu fanatizmi köreltmemiz için Ufuk Bey burada. İyiki de burada.
Evet burası Galatasaray taraftarlarının kurduğu ve çoook büyük çoğukta olduğu bir site ama bizler spor konuşacak herkese kapımız açık olmalı prensibini seçtik. Bu bizim tekil görüşler altında doğruları göremeyen onlarca rakip foruma kıyasla önemli bir farkımız.
Kendisi her GSCimbom üyesi ile aynı şartta ve aynı cezai koşullara tabi.
Bu dediği seni kızdırmış olabilir ama cezai bir karşılığı yoktur. Üstelik ona hakaret etmen de yersiz ve bence şık değil. Bu hakaretlere tepki vermemesi de Ufuk bey 'in sağduyulu yaklaşımından ileri geliyor.
Hem Antu 'dakiler de biz Galatasaray taraftarına "ezik" diye hitap ediyor. Bırakın onlardan bir farkımız olsun.
İçimizdeki bu fanatizmi köreltmemiz için Ufuk Bey burada. İyiki de burada.
Evet burası Galatasaray taraftarlarının kurduğu ve çoook büyük çoğukta olduğu bir site ama bizler spor konuşacak herkese kapımız açık olmalı prensibini seçtik. Bu bizim tekil görüşler altında doğruları göremeyen onlarca rakip foruma kıyasla önemli bir farkımız.
Kendisi her GSCimbom üyesi ile aynı şartta ve aynı cezai koşullara tabi.
Bu dediği seni kızdırmış olabilir ama cezai bir karşılığı yoktur. Üstelik ona hakaret etmen de yersiz ve bence şık değil. Bu hakaretlere tepki vermemesi de Ufuk bey 'in sağduyulu yaklaşımından ileri geliyor.
Hem Antu 'dakiler de biz Galatasaray taraftarına "ezik" diye hitap ediyor. Bırakın onlardan bir farkımız olsun.

Tamam Kusura Bakmayın Bi daha olmucak...
Fikrimiz Değişmeyecek % 101 Anti F5 Nefret Ediyoruz !!![]()
Ben böyle hakemlerin
bir yıl boyunca hiçbir maçta uygulanmayan kural bızım maçta hatırlanır. Hem de son sanıyede.
Sizin dürüstlugunuzu seveyım ben.
Ben böyle hakemlerin
bir yıl boyunca hiçbir maçta uygulanmayan kural bızım maçta hatırlanır. Hem de son sanıyede.
Sizin dürüstlugunuzu seveyım ben.