Belhanda 6 Hafta Yok!

Allah belamızı verdi, ya ümmet-i muhammed

Tüm oyuncuların arka adale problemi yaşaması normal bir durum değil.
Tamam da adminim hepsinin de kondisyonerle alakası da yok. Çok zorlarsan yırtırsan. Zayıfsan daha çabuk patlarsın ama zorlarsan olur. Serdar Aziz, Eren gibi adamlar zaten müzmin. Fernando, Feguli gibi adamların iyi çalıştırılmadığına katılırım ama fazlasına da katılmam. Maksimum 3 kişi vardır yani. Onyekuru, Rodriges gibi adamlarda da çok normal çünkü sürekli deparlı oynuyorlar bunlar

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alakasi var takimin yarisi sakat. Coguda arka adele sakatligi. Besbelli kondisyon yüklenmiyor bu adamlara. Hocadada suc var.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan adam ısınırken sakatlanıyor. Bunun kondisyonla ne akakası var. Adam mal gibi ısınırken bile kendisini zorluyor. Isınmayı öğrensin önce şu adamlar. Serdar Aziz topa vurup sakatlandı daha önce. Kondisyondan giden adamlar belli. Diğerlerinin de neden olduğu belli

Kondisyoner haric, bizdeki fizyoterapistler ve masörler de kötü olabilirmi?

Belhanda bu sezon iyi ismimiz bence yav.Sinan hayirisi sezonu kapatsa umrumda olmazda belhandasiz takim nasil ileri gidecek top tasiyan tek topcuydu
Yunus oynar yerine 10 numarada veya feguli. Rodriges cezadan adam gibi dönerse 2 maç daha böyle idare edeceğiz. Orta sahada adam kalmadı. Fernando-Selçuk 3-4 maç olacak mecburen. Esas sıkıntı orası

bu kadar aksilik için neler söyleyeceğim bilemiyorum. inanmam ama kısa sürede bi hoca okutup üfletmek lazım takıma. ben böyle sakatlıklar/eksiklik zinciri daha önce görmedim, yaşamadım.

Harbi topa vurunca sakatlanan Serdar , Eren gibi topçular var bizim topçular sakatlık riskleri yüksek isimler zaten transferler yapılırken yazan çok olmuştu dursun kekosu aldı bu sakatları üstüne o kadar para gömdü.

Maicon eşiyle boşanıyor. Mustafa Cengiz'in 60 günlük hak mahrumiyeti var.

Cezalılar; Donk, Rodrigues, Ndiaye, Hasan Şaş, Fatih hoca cezalı.

Sakatlar: Fernando, Emre Akbaba, Nagatomo, Muslera, Belhanda, Eren, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Ozan Kabak. Tarık Çamdal ise hala yaşıyor...

:((

twiter'dan alıntı.

Geri
Üst Alt