Belhanda 6 Hafta Yok!

Serdar
Eren
Bel
Feg
Sinan
Fernando
Mariano

sezon sonu gitmeli bizim takıma yakışmıyor böyle topçular , üflesen sakatlanıyolar , cl lig ve milli takımı kaldıramayan topçuların bizde işi yok.

Linnes
Muslera
Donk
Ndiaye
Nagatomo

gibi kendilerine bakan sağlam topçulara ihtiyacımız var.
Mariano
Feghouli
Belhanda ve Fernando bu takimin en iyileri şuanda bu puanları topladiysan bu adamlar sayesinde topladin. Bu adamlarda olmasa kume dusme hattinda falandik.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salavat zinciri başlığı için daha neyi bekliyoruz?

Bu kadar sakatlık ve ilginci adale sakatlığı olması hiç hayra alamet değil gibi gözüküyor. Ayıptır yahu 15 tane sakat mı olur. ?

Yine bir terimin hatasi, yasin kucuk muhtemelen terimin torpili olarak kadroya alinmistir.

Resmen skandal

En azından gelecek 6 hafta hücum oyunumuz çok mükemmel olacak buna şükür. ?

Santrafor almayı beceremeyen yurtdışı transferden sorumlu Şükrü Hanedar'ın benim arkadaşım olmasından sonra takımın adale sorunlarına sebep olan veya engel olamayan antrenör ekibini de göreve ben getirdiğim için sorumluluğu üzerime alıyorum.

Santrafor almayı beceremeyen yurtdışı transferden sorumlu Şükrü Hanedar'ın benim arkadaşım olmasından sonra takımın adale sorunlarına sebep olan veya engel olamayan antrenör ekibini de göreve ben getirdiğim için sorumluluğu üzerime alıyorum.
igor_tudor_galatasaray_in_su_anki_tablosu_bu_h17657_2905a.jpg

Sezon öncesi 100 bin lira için gidip Araplarla maç yaparsan olacağı budur işte. Yönetim sağolsun.
Yazın Afrika kıtasına giden tek Avrupa takımı bizdik herhalde.

Bu sene şalke maçı hariç takımın en iyisiydi denilecek tek maçı yok. Donk Ndiaye cezalı olmasa yokluğunu kesinlikle aramazdık. 2-3 maçlığına Selçuk'a mahkum bırakması dışında aşırı abartılacak bir yokluk değil

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt