Belhanda 6 Hafta Yok!

Belhanda hususunda beni endiseye sevk eden tek konu bu.
Yoksa ne Belhanda özelinde, ne de takim olarak öyle ucup kacmiyorduk oyun olarak.
Aksine ne yazik ki iyi futbol oynamiyoruz, Kayseri macini ayri tutarak yaziyorum bunu.
İşin özü 2. devrede bu adamlar takıma yeni transfer gibi gelecek. Birde sakatlıklar iyileşir oyuncu falan almaz bu adamlar.

İşin özü 2. devrede bu adamlar takıma yeni transfer gibi gelecek. Birde sakatlıklar iyileşir oyuncu falan almaz bu adamlar.
Yönetim hakkinda yorum yapmaya cekiniyorum artik, yaptiklari hatalarin takima etkisine laf ettigimiz icin yalaklari tarafindan düsman ilan ediliyoruz.

Devre arasi kampi kisa olacakmis galiba, sanirim kupa maclari ile alakali. Hocanin yerinde olsam kupa maclarina gencleri cikarir, kendim takimla birlikte devre arasi kampini daha uzun tutarim. Bunun yaninda da bu takima her kilit bölge icin, stoper, forvet ve orta saha, birer tane karakter koyabilecek oyuncu aldiririm. Ama iste bu noktada yine yönetim isin icine giriyor, oyuncu satacaklar da bonservis ile oyuncu alacaklar cünkü malum bonservisi olmayan oyuncu havuzu devre arasi cok daha dar oluyor.

Adamın varlığı zarar ancak üç hafta sonra arar hale gelmeyiz inşallah.

Hayırlısı be asistin asisti reyis.

Sanki Bel her maç harikalar yaratıyordu o varken her maçı alıyorduk gibi konuşuyorsunuz yahu hepi topu 1,5 yılda 3 maç iyi oynadı , Feg zaten kanatta yapamıyordu atarız Bel'in yerine kanatta da Yunus olur , Ozan gibi topçu kazanırız belki.
Of ya bi anlatamadik size topu alip ileri atan topcu yok bizde iyi yada kotu bunu belhanda yapiyordu Selcuk eski Selcuk olsa sorun olmayacak zaten Gecen sene Feg Mariaono Belhandanin yapitigi ucgenler ile kac macin kilidini çozduk

merak ettigim tek birşey var hoca bukadar adale sakatlıgından sonra ne diyecek acaba !! savunacakmı !

insallah cabucak döner :red: ama iyi oynamaya basladıgı zaman sakatlık geçirmesi de bi hayli ilginç.devre arası satılsın gitsin ya.zerre hayrı yok

Kondisyoner kimse yarın kovulmalı. Bütün futbolcular mı Adele sakatlığı yasar bir takımda?

fatih terim takimi kim calistirdiysa hepsini kovmalidir scott piri geri gelmelidir. hepsi arka adeke arkadas. boyle bir hatayi nasil yapiyorsunuz

Tudor ve Riekerink doneminde sadece ligde oynuyorduk.Avrupa zorluyor oyunculari.

kondisyoner ve teknik ekip kovulmalıdır işi bilen adamları getir artık hoca

6 haftalık maaşını ödesinler o zaman! Yaklaşık 450 bin dolar ediyor.
Kulüp takımları keriz mi?

Geri
Üst Alt