Belhanda, Al-Ahli‘nin Teklifini Kabul Etti İddiası!

7 milyon dolar mı? Bence bu paraya bonservisini kendisi de alabilir.

7m Belhanda
5m Maicon
8m Diagne
2m Babel
8m Feghouli

Bu satislari yapamayacaksaniz orada durmayin.

7 Milyon Üro versinler paketine sarıp göndeririz.

Cagne Bey’e de bir Arap lazım.

7 mio dollar maas a gözünü karartmis takim bonservisine 8-10 verir bence. Hadi en kötülerinden gitsem

8 Mio Fegh
5 Mio belhanda
6 Mio Diagne
3 Mio Maicon
2 mio babel
1.8 Mio Telles

kalacak maaslar
4 mio fegh
3.5 belhanda
2.x mariano
2.x nagatomo
3 mio Babel

7m Belhanda
5m Maicon
8m Diagne
2m Babel
8m Feghouli

Bu satislari yapamayacaksaniz orada durmayin.
İmkansız bu beşliden 30 Milyon gelmesi kırmızı kar yağması ile eşit ihtimal, En iyimser ihtimalde 20-22 Milyon arası bir para kazanabiliriz ki oldukça iyi sayılır bana göre. Bu isimlerinin hepsinin maaşı 2.5 Milyondan başlıyor haliyle Arap takımlarına gitmeleri için dahada yüksek maaş vermeleri gerekiyor böyle oluncada bonservis düşüyor. Rodrigues'i 9 Milyona sattık ama adam 1.5 Milyon alıyordu durum çok farklı.

Araya başka şeyler giriyor ama onlarda net olarak belli.
doğru,büyük ihtimal dolap çevirdiler. ama bizimkilerin kerizliğinin araplar da farkında. kalıbımı basarım ki belhandayı satabilecekleri maximum rakam 6 milyon euro olur. o da en iyimser tahminim yoksa büyük ihtimal 4.5 veya 5 milyona falan satarlar

İmkansız bu beşliden 30 Milyon gelmesi kırmızı kar yağması ile eşit ihtimal, En iyimser ihtimalde 20-22 Milyon arası bir para kazanabiliriz ki oldukça iyi sayılır bana göre. Bu isimlerinin hepsinin maaşı 2.5 Milyondan başlıyor haliyle Arap takımlarına gitmeleri için dahada yüksek maaş vermeleri gerekiyor böyle oluncada bonservis düşüyor. Rodrigues'i 9 Milyona sattık ama adam 1.5 Milyon alıyordu durum çok farklı.
Sen oyuncuya kapiyi gostermezsen tabi ki gitmez. Misal gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi gitmek istemedi ve Fatih hoca ligin ilk yarisinda bu yuzden fazla sure vermedi. 3. sezonunu bitiriyor oyuncuya kulubun durumunu anlatsan araplara gitmeyi reddetmez.

Bence hic imkansiz degil. Ligimizde bir sezonda en cok gol atan yabanci oyuncu Diagne, boyle bir adami satamiyorsan beceriksizsindir.

Basak Da Costa'yi 4.5 milyona satti araplara. Josef Fener'de az mi kazaniyordu? Josef'i 12 milyona sattilar.

Cagne’ye herhangi bir para birimi verecek kulüp bulurlarsa heykelini dikelim.

Cibuti olur
Tanzanya olur

Sen oyuncuya kapiyi gostermezsen tabi ki gitmez. Misal gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi gitmek istemedi ve Fatih hoca ligin ilk yarisinda bu yuzden fazla sure vermedi. 3. sezonunu bitiriyor oyuncuya kulubun durumunu anlatsan araplara gitmeyi reddetmez.

Bence hic imkansiz degil. Ligimizde bir sezonda en cok gol atan yabanci oyuncu Diagne, boyle bir adami satamiyorsan beceriksizsindir.

Basak Da Costa'yi 4.5 milyona satti araplara. Josef Fener'de az mi kazaniyordu? Josef'i 12 milyona sattilar.
Sen o 10M teklifin resmiyete dökülmesini sağlayan kalemsin herhalde. Nerden biliyorsun 10M'luk teklif geldiğini ve Fatih Hoca'nın Feghouli'yi teklifi kabul etmediği için oynatmadığını? Böyle bir saçmalığa inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum.

Sen o 10M teklifin resmiyete dökülmesini sağlayan kalemsin herhalde. Nerden biliyorsun 10M'luk teklif geldiğini ve Fatih Hoca'nın Feghouli'yi teklifi kabul etmediği için oynatmadığını? Böyle bir saçmalığa inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum.
forvet transferi yapamadan lige başladığımız seneyi söylüyor Yusuf sanırım.
feguliyi oynatmamasının başka açıklaması yoktu o sene için reis.

O sureci takip etmemissin demek ki.

Geri
Üst Alt