- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
7 milyon dolar mı? Bence bu paraya bonservisini kendisi de alabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşAllah diyelim devri bitti artık onundafeg
fegulide gider kamki
7 milyon dolar migider artik herhalde
Mustafa Cengiz ve AA: Tamam.7m Belhanda
5m Maicon
8m Diagne
2m Babel
8m Feghouli
Bu satislari yapamayacaksaniz orada durmayin.
7 mio dollar maas a gözünü karartmis takim bonservisine 8-10 verir bence
doğru ama o kural türkiyede sadece bize işliyor. fener çatur çutur sattı oyuncularınıBu Araplar topçulara çok veriyor bonservise az.
doğru ama o kural türkiyede sadece bize işliyor. fener çatur çutur sattı oyuncularını
İmkansız bu beşliden 30 Milyon gelmesi kırmızı kar yağması ile eşit ihtimal, En iyimser ihtimalde 20-22 Milyon arası bir para kazanabiliriz ki oldukça iyi sayılır bana göre. Bu isimlerinin hepsinin maaşı 2.5 Milyondan başlıyor haliyle Arap takımlarına gitmeleri için dahada yüksek maaş vermeleri gerekiyor böyle oluncada bonservis düşüyor. Rodrigues'i 9 Milyona sattık ama adam 1.5 Milyon alıyordu durum çok farklı.7m Belhanda
5m Maicon
8m Diagne
2m Babel
8m Feghouli
Bu satislari yapamayacaksaniz orada durmayin.
doğru,büyük ihtimal dolap çevirdiler. ama bizimkilerin kerizliğinin araplar da farkında. kalıbımı basarım ki belhandayı satabilecekleri maximum rakam 6 milyon euro olur. o da en iyimser tahminim yoksa büyük ihtimal 4.5 veya 5 milyona falan satarlarAraya başka şeyler giriyor ama onlarda net olarak belli.
Sen oyuncuya kapiyi gostermezsen tabi ki gitmez. Misal gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi gitmek istemedi ve Fatih hoca ligin ilk yarisinda bu yuzden fazla sure vermedi. 3. sezonunu bitiriyor oyuncuya kulubun durumunu anlatsan araplara gitmeyi reddetmez.İmkansız bu beşliden 30 Milyon gelmesi kırmızı kar yağması ile eşit ihtimal, En iyimser ihtimalde 20-22 Milyon arası bir para kazanabiliriz ki oldukça iyi sayılır bana göre. Bu isimlerinin hepsinin maaşı 2.5 Milyondan başlıyor haliyle Arap takımlarına gitmeleri için dahada yüksek maaş vermeleri gerekiyor böyle oluncada bonservis düşüyor. Rodrigues'i 9 Milyona sattık ama adam 1.5 Milyon alıyordu durum çok farklı.
Sen o 10M teklifin resmiyete dökülmesini sağlayan kalemsin herhalde. Nerden biliyorsun 10M'luk teklif geldiğini ve Fatih Hoca'nın Feghouli'yi teklifi kabul etmediği için oynatmadığını? Böyle bir saçmalığa inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum.Sen oyuncuya kapiyi gostermezsen tabi ki gitmez. Misal gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi gitmek istemedi ve Fatih hoca ligin ilk yarisinda bu yuzden fazla sure vermedi. 3. sezonunu bitiriyor oyuncuya kulubun durumunu anlatsan araplara gitmeyi reddetmez.
Bence hic imkansiz degil. Ligimizde bir sezonda en cok gol atan yabanci oyuncu Diagne, boyle bir adami satamiyorsan beceriksizsindir.
Basak Da Costa'yi 4.5 milyona satti araplara. Josef Fener'de az mi kazaniyordu? Josef'i 12 milyona sattilar.
forvet transferi yapamadan lige başladığımız seneyi söylüyor Yusuf sanırım.Sen o 10M teklifin resmiyete dökülmesini sağlayan kalemsin herhalde. Nerden biliyorsun 10M'luk teklif geldiğini ve Fatih Hoca'nın Feghouli'yi teklifi kabul etmediği için oynatmadığını? Böyle bir saçmalığa inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum.
O sureci takip etmemissin demek ki.Sen o 10M teklifin resmiyete dökülmesini sağlayan kalemsin herhalde. Nerden biliyorsun 10M'luk teklif geldiğini ve Fatih Hoca'nın Feghouli'yi teklifi kabul etmediği için oynatmadığını? Böyle bir saçmalığa inanacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum.