Belhanda, Babel ve Okan Döndüler!

Kale dışında değişikliğe gerek yok.
Her maç topu diagne denen adama getiremeyebiliriz.
Her takım rize değil babel önemli ayağına top yakışıyor
takımın uzaktan topa vuracak tek adamı
Babel in dönmesi önemli okanında tekrar kaleye geçmesi gerekiyor
Belhanda klübede bile olsa önemli oğulcana güven olmaz

Kale dışında değişikliğe gerek yok.
bana kalirsa 4-1-2-1-2 yle devam edip iki forveti babel+ falcao yu yaparim (he falcaoyu sakatliklarindan dolayi görmek istemeyeni de anlarim). böylece 4-1-4-1 gecisine 4-4-2 gecisine, 4-3-3- gecisine cok daha iyi yapiyoruz. sadece bu ikilinin oynamasi bile yeterli

Kaleci değişikliği iyi olur ayrıca Babel son haftalarda fena değildi top saklamayı iyi beceriyor pas oyununda da sırıtmadan oynar as yada yedek olarak kesinlikle iş yapar ...

bana kalirsa 4-1-2-1-2 yle devam edip iki forveti babel+ falcao yu yaparim (he falcaoyu sakatliklarindan dolayi görmek istemeyeni de anlarim). böylece 4-1-4-1 gecisine 4-4-2 gecisine, 4-3-3- gecisine cok daha iyi yapiyoruz. sadece bu ikilinin oynamasi bile yeterli

Sakatligi fln gec
Falcao hic birsey katmiyor takima. Onu koydugun an kabiz olmaya devam ederiz. Kadrodaki en virus oyuncu

Kadro adaleti ve iyi oynayan oyuncuların motivasyonunun bozulmaması için kaleci dışında değişiklik olmaması gerektiğini düşünüyorum.Kulübeden Belhanda ve Babel’i kullanabilmek oyundan düştüğümüz anlarda ekstra performans sağlayabilir.Ayrıca hocanın Belhanda ve Babel sevdası bizi geç oyuncu değişikliğinden kurtarabilir.

Geri
Üst Alt