Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.507
- 55.744
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel son maclarinda iyidi. Okan zaten iyi bana göreVarlıkları zarar.
Keşke kariyerlerine başka yerde devam etseler
KURTULSAK !!
Her maç topu diagne denen adama getiremeyebiliriz.Kale dışında değişikliğe gerek yok.
Varlıkları zarar.
Keşke kariyerlerine başka yerde devam etseler
KURTULSAK !!
bana kalirsa 4-1-2-1-2 yle devam edip iki forveti babel+ falcao yu yaparim (he falcaoyu sakatliklarindan dolayi görmek istemeyeni de anlarim). böylece 4-1-4-1 gecisine 4-4-2 gecisine, 4-3-3- gecisine cok daha iyi yapiyoruz. sadece bu ikilinin oynamasi bile yeterliKale dışında değişikliğe gerek yok.
Ne demis gene yarroYarakullukçu yine yanılmış yani.
bana kalirsa 4-1-2-1-2 yle devam edip iki forveti babel+ falcao yu yaparim (he falcaoyu sakatliklarindan dolayi görmek istemeyeni de anlarim). böylece 4-1-4-1 gecisine 4-4-2 gecisine, 4-3-3- gecisine cok daha iyi yapiyoruz. sadece bu ikilinin oynamasi bile yeterli
abartmanin da bokunu cikarma dedigin seydir. adam oynadiginda gollerini atiyor oynuyor iyi oynuyor. ama 2 mac oynasa 4-5 mac yok iste. koyan buSakatligi fln gec
Falcao hic birsey katmiyor takima. Onu koydugun an kabiz olmaya devam ederiz. Kadrodaki en virus oyuncu
Ne dedi yineYarakullukçu yine yanılmış yani.
Ne demis gene yarro
Ne dedi yine
Dün galiba Belhanda'yla Arda covidi ağır geçiriyor demiş, bugün herif idmana çıktı.