Belhanda Dinamo Kiev’e Çalışıyor!

cenk denen herif burda ovuluyor birde. O paralari verdikten sonra herkes gelir. Maicon kazmasina bile 7 verdik.

İmzalar atılıp transfer netleşince Dinamo Kiev yönetim kurulunun toplantı odasının gizli kamera görüntülerini görmek isterdim. Kahkahalar, konfetiler, şampanyalar, vodkalar, balonlar havada uçuşuyordu sanırım...

diagne golleri sıralıyodu ona 10 milyon verdik

bu adam naptıda 10milyon verdik anlayamıyorum

Şampiyon olamasaydık Fenerden beter durumlara düşebilirdik

Hocamıza dua edelim

Yeni sözleşme imzalayacak. siz kendinizi ona hazırlayın bence 3 senedir çok yoruldunuz arkadaşlar. Bu tür haberlere de gerek yok, kieve calisiyomus falan böyle bi adami bedavaya almayi mi dusunuyodunuz acaba? Winner brövesi var 5ten basliyor zaten kafadan
23658.jpg

İmzalar atılıp transfer netleşince Dinamo Kiev yönetim kurulunun toplantı odasının gizli kamera görüntülerini görmek isterdim. Kahkahalar, konfetiler, şampanyalar, vodkalar, balonlar havada uçuşuyordu sanırım...
Alem yapmışlardır muhtemelen. Harca harca bitmez o kadar para.

sent via GSC

Yeni sözleşme imzalayacak. siz kendinizi ona hazırlayın bence 3 senedir çok yoruldunuz arkadaşlar. Bu tür haberlere de gerek yok, kieve calisiyomus falan böyle bi adami bedavaya almayi mi dusunuyodunuz acaba? Winner brövesi var 5ten basliyor zaten kafadan
Ekli dosyayı görüntüle 63251
bir gün gelecek sende nalet olsun bu adama diyceksin :) bende önceden begeniyodum bol bol küfrediyorum artık.yanlıştan dönmek gerek bazen :)

Ekli dosyayı görüntüle 63251
reis cidden bu herifi seviyormusun yoksa gıcıklık olsun diyemi bukadar diretiyorsun

Ayrica kiev o donem cogu kisiyi satisa çıkarmıştı çünkü maddi krizdeydi yarmolenko fashanzoid mbokani falan... Belhandayla shakhtar hegemonyasini yıktılar 💪

Geri
Üst Alt