Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.542
- 55.758
- 4.478
ingilizcen var okuNiye secmis bizi lpooldan daha iyi kulüp oldugumuz icin mi ya da super lig plden daha kaliteli diye mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingilizcen var okuNiye secmis bizi lpooldan daha iyi kulüp oldugumuz icin mi ya da super lig plden daha kaliteli diye mi
Söylediklerine kendi bile inanmiyodur sinohandaingilizcen var oku
Resmi olarak kim acikladi?Resmi olarak iyi bir teklif geldigini, yönetimin o rakama satmak istedigini, Belhanda´nin önce red, sonra kabul ettigini, bu sefer Fatih Terim´in onu kalmaya ikna ettigini, resmi agizlardan aciklandi zaten.
Ama bunu haterlerini ikna etmek icin, rol yapmak adina kurgulamislar güya.
cok takiyor ya fatih terim.
Resmi olarak kim acikladi?
Babam bile benim hakkımda bu kadar iyi konuşmazFatih Terim: "Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, oynadığından zevk alması, antrenmana mutlu gelmesi gerekir. Biz Belhanda ile bunu yakaladık. O ne kadar isterse istesin, biz onu vermemekte ısrar ettik, doğru bir karar aldığımızı düşünüyorum. Birkaç rolde de oynatabiliyoruz. Geçen seneden beri onu orta saha gibi kullanıyorum ama başka görevleri de var. Belhanda mutlu olduğu zaman performansı da yükselir. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor. Eski hali aklımızda kalmadı, ben de çok memnunum"
Bence de dogru degil. O donem takim gerideyken dogal olarak en cok tepki yonetime ve Belhanda'ya geliyordu. Sonra ortada fol yok yumurta yok subat ayinda filan Ibrahim Seten twit atmaya basladilar. Yok 9 milyona satildi, Mayis ayinda kesin gidiyor vs vs. Sonra ne oldu? Bu forum dahil herkeste rahatlama oldu, sonucta Mayista gidecek diye. Mayis geldi bu sefer 13 14 milyon rakamlari cikti.Fatih Terim: "Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, oynadığından zevk alması, antrenmana mutlu gelmesi gerekir. Biz Belhanda ile bunu yakaladık. O ne kadar isterse istesin, biz onu vermemekte ısrar ettik, doğru bir karar aldığımızı düşünüyorum. Birkaç rolde de oynatabiliyoruz. Geçen seneden beri onu orta saha gibi kullanıyorum ama başka görevleri de var. Belhanda mutlu olduğu zaman performansı da yükselir. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor. Eski hali aklımızda kalmadı, ben de çok memnunum"
HErkes belhanda gibi bir degilSöylediklerine kendi bile inanmiyodur sinohanda![]()
ve Galatasaray efsanesi olarak adını tarihe kazıdıBelhanda, devre arası Al İttihad'dan gelen yıllık 5.5 M €'luk teklifi kabul etme aşamasına gelmişti. Fatih Terim, "Sana ihtiyacım var, gitme" diyince takımda kaldı. Alanya'da Feghouli’ye beraberlik golünü attırdı. Trabzonspor maçında ağları iki kez havalandırdı. (Sabah)
![]()
sag bek solbekten bahsediyorsunBence de dogru degil. O donem takim gerideyken dogal olarak en cok tepki yonetime ve Belhanda'ya geliyordu. Sonra ortada fol yok yumurta yok subat ayinda filan Ibrahim Seten twit atmaya basladilar. Yok 9 milyona satildi, Mayis ayinda kesin gidiyor vs vs. Sonra ne oldu? Bu forum dahil herkeste rahatlama oldu, sonucta Mayista gidecek diye. Mayis geldi bu sefer 13 14 milyon rakamlari cikti.
Burada bariz sekilde F. Terim'in akli sayesinde Belhanda'nin uzerindeki baskiyi azaltti. Anlasmali haber oldugu cok belli.
Sag bek ve sol bek dokuluyorken ve o kadar eksik varken kimse 9 milyonu ret etmez. Basini ve iliskileri biraz olsa biliyorsam o haberler %100 ismarlamaydi.
1 ay once de yazdim, eger Belhanda'ya gercekten 9 milyonluk teklif gelip Terim sattirmadiysa bu sezonun vebali F. Terim dahil herkese yazar.
Daha büyük çöpler de var tabiHErkes belhanda gibi bir cop degil
Suruyle bosta 10 numara vardi veya kiralanmaya musait. Ayrica Belhanda suanda alternatifsiz gibi ve haliyle etkileniyoruz. Ayrica Bruge macinda takim gayet iyiydi. Sorun Belhanda'nin satilip kimsenin alinmamasi zaten. Bence inanilmaz derece yetersiz birisi. 9 milyonluk teklif gercekten geldiyse ve satimadiysa intihar etmisiz fakat inanmiyorum. 2020 yazinda belli olursag bek solbekten bahsediyorsun
ama belhanda yokken orta saha cöküyor
ondan hic bahsetmiyon renktas
Pek yok. Belki de ligdeki en kotu “10” bizdeDaha büyük çöpler de var tabi
Bence de dogru degil. O donem takim gerideyken dogal olarak en cok tepki yonetime ve Belhanda'ya geliyordu. Sonra ortada fol yok yumurta yok subat ayinda filan Ibrahim Seten twit atmaya basladilar. Yok 9 milyona satildi, Mayis ayinda kesin gidiyor vs vs. Sonra ne oldu? Bu forum dahil herkeste rahatlama oldu, sonucta Mayista gidecek diye. Mayis geldi bu sefer 13 14 milyon rakamlari cikti.
Burada bariz sekilde F. Terim'in akli sayesinde Belhanda'nin uzerindeki baskiyi azaltti. Anlasmali haber oldugu cok belli.
Sag bek ve sol bek dokuluyorken ve o kadar eksik varken kimse 9 milyonu ret etmez. Basini ve iliskileri biraz olsa biliyorsam o haberler %100 ismarlamaydi.
1 ay once de yazdim, eger Belhanda'ya gercekten 9 milyonluk teklif gelip Terim sattirmadiysa bu sezonun vebali F. Terim dahil herkese yazar.
Uslubumuza dıkkat edelım galatasarayımızın topcusuna cöp les vs gibi sözler sarf etmeyelımHErkes belhanda gibi bir cop degil