Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçti o iş artık. özürle kapanacak mevzu değil. ha adam gibi oynarsın katkı verirsin o zaman çeker sineye taraftar. ama karaktersiz olduğun gerçeğini değiştirmiyor bu.
Sosyal medyadakilere sallayın sallayın, özür dilemeye gelince sosyal medyadan edin. Sen küfürü tivitten mi ettin de özürü oradan diliyorsun. Çık o küfür ettiklerinin karşısına sizin ananıza küfür ettim özür dilerim de sağlam kalırsan affın kabul olur.
Bu herif ve aşığı hocası anlamıyor o tepkiler ve yuhlamalar real maçındaki kötü oyunu değildi. Sezon başından beri kötü ruhsuz vurdumduymaz olmasına rağmen kesilmedi. Ne hoca ne bu herif mesajı almamış belli ki tepkiye devam
Bu ne bicim özür milletin anasına sovdün bari anne kelimesi gecseydı onlardan özür dileseydin burda ben kendini hakli cikarmaya çalışan biri goruyorum özürden ziyade
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.