Belhanda Özür Diledi

Belhanda'nın Özrünü Kabul Ediyor musunuz?

• Evet

Oy: 14 12,6%
  • Hayır

Oy: 45 40,5%
  • Özrü kabahatinden büyük sözlerini iade ediyorum

Oy: 52 46,8%

• Kullanılan toplam oy
    111
geçti o iş artık. özürle kapanacak mevzu değil. ha adam gibi oynarsın katkı verirsin o zaman çeker sineye taraftar. ama karaktersiz olduğun gerçeğini değiştirmiyor bu.

Menajerine soyle devre arasi icin calismalara baslasin ve araplardan teklif getirsin.

Sosyal medyadakilere sallayın sallayın, özür dilemeye gelince sosyal medyadan edin. Sen küfürü tivitten mi ettin de özürü oradan diliyorsun. Çık o küfür ettiklerinin karşısına sizin ananıza küfür ettim özür dilerim de sağlam kalırsan affın kabul olur.

Bana gore Fatih Terimin taraftar hakkinda yaptigi aciklamalar , Belhandanin ettigi kufurlerden daha agir

ana avrat sövdüğüm için özür dilerim demesi gerekirdi.

Fatih hoca bu olaydan sonra bjk maçına bunu ilk onbirde başlatırsa büyük hata eder.

Bu herif ve aşığı hocası anlamıyor o tepkiler ve yuhlamalar real maçındaki kötü oyunu değildi. Sezon başından beri kötü ruhsuz vurdumduymaz olmasına rağmen kesilmedi. Ne hoca ne bu herif mesajı almamış belli ki tepkiye devam

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ne bicim özür milletin anasına sovdün bari anne kelimesi gecseydı onlardan özür dileseydin burda ben kendini hakli cikarmaya çalışan biri goruyorum özürden ziyade

kötü oldu bu

Bende birazdan kurumdaki amirlere küfür edecem yarın da özür dilerim iyi taktik ...

Geri
Üst Alt