Belhanda Sonunda Satıldı İddiası!

Arabistan hükümetine mi sattık? Takımın ismi cinsi belli değil sanırım

Bunu hangi enayi para verip alacak bakalım. Zerre inanmıyorum bu adamın para kazandıracağına

bunu ve kel kankasını satacağımıza inancım kalmadı.

eylül ayında bonservislerini alıp bedava giderler.

adam alamamış olursak oynamaya devam edereler.

Belhanda muthis topcuymus. Adami geldiginden beri 20 kere sattik. Bayagi alicisi var.

Manulonjon söylemeden inanmayın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu cope 5 milyon verecek kus beyinli mumkun degil cikmaz. Cikarsa birde plaket verilmeli. Haydan gelen huya gider misali paranin tamami Sayin Albayrak hangi cope layik goruyorsa verilebilir. Yeterki 10 numaramizi kirleten bu futbol fakirinden kurtulalim.

Manulonjon söylemeden inanmayın.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
abi sen de istemiyosun kralhandamin gitmesini biliyorum

Belhanda nin yerine sut çekebilen kafa golü atabilen ara pası veren bir 10 numara gelsin takım zaten bir kalite kazanir

Ketçap mayonez de olsun mu? :D

Yaşı da 26'nın altında olursa ve habire sakatlanıp durmuyorsa 20 milyon eurodan falan başlıyor böyle oyuncular. Ancak üst seviye kulüplerde oynayıp sonra kariyeri düşüşe geçmeye başlamış oyuncular veya patlaması beklenen ama patlayamamış genç oyunculardan birini alabiliriz. Onun için bile en az 7-8m euro lazım. O da Belhanda, Maicon, Feghouli, Falcao veya Diagne'den 3-5 bir şeyler kopartabilirsek. Aksi takdirde yine kiralık oyuncu aramak zorundayız.

Bu ruh hastasına 5 milyon avro verecek bir enayi bulunduysa fiyonkla paketleyip gönderir bizimkiler de haberin doğru olduğunu sanmıyorum.

Geri
Üst Alt