Belhanda: "Terim konuşunca bir 90 dk daha oynayacak gibi oluyorum"

Sahada gerçekten pitbul gibi hareket ediyor.. hani renk körü falan olsam, kesin siyahi derdim buna..

çok sövdük belki ama yararlı işler yaptı sezon boyunca. oynamadığı maçlarda sahaya yansıtamadığımız oyunumuzla farkettik eksikliğini.

Duygusal yönün ağır bastığından ne yazık ki çok çabuk yumuşayan, hızlı biçimde mantıklı olandan uzaklaşma eğilimindesin güzel kardeşim. :D Daha önceden de gözlemlemiştim bu huyunu, dost olunacak, sır paylaşılacak adamsın lakin sana iş emanet edilmez.

Bunları niye yazdığımı da bilmiyorum ayrıca.

Younes Belhanda: "Wesley ile kendimi karşılaştıramam çünkü 8 numara olarak oynuyorum. Çok gol atamadım ama asıl bakmanız gereken nokta pas istatistiği."

Dd3m_txVwAEd_xW

optacan istatistiğinde görüldüğü üzere baya baya hırpalamış kendini mücadele ederek.

süper Lig'in 2017/18 sezonunda @GalatasaraySK formasıyla en fazla faul yapan (50) ve faule maruz kalan (47) oyuncu Younes Belhanda

Muazzam bir cümle Danyal Bey gerçekten. Bir çırpıda anlaşılmayacak değerde. Anlamayanları salla. Genel olarak okuduğunu anlamayan insanlar.

İçerik, hakikat olarak ama pek değerli bulamayacağım ifadeler. Ağustos ayında Belhanda'sız lige başlasak yokluğunu hissetmeyiz.

Hmm demek öyle.

Duygusal yönün ağır bastığından ne yazık ki çok çabuk yumuşayan, hızlı biçimde mantıklı olandan uzaklaşma eğilimindesin güzel kardeşim. :D Daha önceden de gözlemlemiştim bu huyunu, dost olunacak, sır paylaşılacak adamsın lakin sana iş emanet edilmez.

Bunları niye yazdığımı da bilmiyorum ayrıca.
haha hosgeldin abi :D
yok aslında cümlenin sonunda "güzel paraya satılsın" cümlesi de vardı ama adamı o kadar gömdüm ki son zamanda içim elvermedi bu güzel konu içeriğinde. :D

Tabi gitme niyeti olmaz buna başka kim 3,5 Milyon verir bu dünya da.

sent via GSC

Belhanda: "Sneijdercılar Katar Ligini izlesinler!"

Geri
Üst Alt