Belhanda'nın Kötü Pası Fatih Terim'i Sinirlendirdi

o kadar sinirlenmiş ki ellerini cebine sokmuş falan

en son sabri yüzünden gözlük kirmisti

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Adam sinirlenmemis de sanki belhanda ona hakaret etmis de o da alinmis gibi bakmis

sinirlenmeden ziayde hayal kırıklığı ifadesi

pastan 10 sn sonrasini goruyoruz rtaslar.

bu video eksik ben tv de gördüm bu anı hoca çok sinirlendi.

Hocamiz sinirlenince kulubedeki kisiler hemen kendini korumaya aliyor bu durum is sinirle yakindan uzaktan alakasi yok.

yalnız belhandanın bundan daha kötü pasları da vardı , bir tanesi taşa çıktı evlere şenlik.Bir tanesi de rakibe kontra olmuştu.

halısahada oynamadığını unutuyor zaman zaman

bu pastan sonra hoca bütün Fas ın içinden geçti

sakinleşmiş hali burada ki

Halüsinasyon gördüğüne kanaat getirdim bu pozisyonda dün, kimsenin olmadığı en boş bölgeye topu attı adam.

yalnız belhandanın bundan daha kötü pasları da vardı , bir tanesi taşa çıktı evlere şenlik.Bir tanesi de rakibe kontra olmuştu.

halısahada oynamadığını unutuyor zaman zaman

Aynen! Bende başlığı görünce acaba hangi kötü pasa sinirlendi düşündüm önce.
Rakibe zaten her maç 2-3 tane asist gibi pas atıyordu ama dün ben en çok iki metre yanında olan Linnes'e şut gibi pası sinir etti. Şutları bile o kadar sert değil adamın.

Senin oynayacağın topu bakışıdır ayrıca olm bu adam neden böyle heaa sitemlerinde bulunuyor olabilir kendi içinde taraftar gibi.

Bu bir şey değil ki... Belhanda'nın paslarından birinden sonra Terim arkasını döndü bir iki adım gidip sinirli bir şekilde sahaya yine dönmüştü. Onu bulmak lazım.

Sonunu kesmisler. Terim el hareket yapip gozlerle dovmustu belhandayi resmen

Kimi sevmedikse geldi...

Seyirci bunu ıslıkladığı zaman hoca onlara eşlik eder herhalde.

2 metrden Linnes’e şut çeker gibi attığı pas daha ilginçti.

Geri
Üst Alt