Belhanda‘nın Menajeri D'Avila: "Henüz Belhanda'yı tatmin eden teklif yok"

2m fazla alacam diye İstanbul’dan arap çölüne siz gider misiniz?
Sanmıyorum ben gideceğini keşke gitse.

10 milyon teklif edilse belki gider onda da ihtimal yüzde 1 falandır Arap birisinin İstanbul'u bırakıp tutup Arap bir ülkeye gitme ihtimali aşırı düşük ırkçılık falan diyen olabilir desin umrumda değil.

Seni duyan da 2 Milyon € ciklet parası falan sanar.

sent via GSC
Benim sülaleye ölene kadar yeter de 10-12 senedir futbolcu olup Son yollarında yüksek meblağlar kazanıyor olsam benim için bu miktar çöle gitmek için ikna edici olmazdı ondan bahsediyorum.
Terimin planlarda düşünmediğini belli etmesi lazım veya takım içinde istenmediğini vesaire. Taraftarın ne dediğinin pek umrunda olduğunu sanmıyorum.

Arkadas, adam memur hayati yasamiyorki. 3 4 tane luks evi almistir, bir o kadar araba almistir. Luks yasam, Cocuklari, kardesleri vs vs vs.

Buna tek 2m fazla olarak bakmamak lazim. Belhanda gelecek sezon avrupada kalmayi düsünürse, o yasinda artik 2 senelik sözlesme ve 1,5 milyon net maas veren anca bulur. Yani 2m fazladan birden is rahat 9-10 milyonluk fark olabilire dönüyor 3 sene döneminde.

Olmadi araplara gider, 2 sene sonra bunun sözlesmesini fesih ederler ve 2 senede kendisi 10-11 milyon kazanmis olur. Ondan sonra isterse düsük rakami kabul ederek fransaya bile dönme sansi olur.

Benim sülaleye ölene kadar yeter de 10-12 senedir futbolcu olup Son yollarında yüksek meblağlar kazanıyor olsam benim için bu miktar çöle gitmek için ikna edici olmazdı ondan bahsediyorum.
Terimin planlarda düşünmediğini belli etmesi lazım veya takım içinde istenmediğini vesaire. Taraftarın ne dediğinin pek umrunda olduğunu sanmıyorum.

Renktas bu adam genc yasinda performans olarak zirveye ulasmisken sirf para icin Fransa dan Dinamo Kiev'e gitmis birisi, sen neden bahsediyorsun öyle.

Yillik +2 Milyon € az mi Allah askina ya.

Geri
Üst Alt