Belhanda‘nın Menajeri D'Avila: "Henüz Belhanda'yı tatmin eden teklif yok"

Renktas bu adam genc yasinda performans olarak zirveye ulasmisken sirf para icin Fransa dan Dinamo Kiev'e gitmis birisi, sen neden bahsediyorsun öyle.

Yillik +2 Milyon € az mi Allah askina ya.

Kiev güzel şehir gider renktaş ama Arabistan'a gitmez 2 milyon için zaten keyfi yerinde burda mis gibi yaşıyor ne kendini sıkacak sözleşmesi bitince illa alır bir enayi takım zor değil.

Kiev güzel şehir gider renktaş ama Arabistan'a gitmez 2 milyon için zaten keyfi yerinde burda mis gibi yaşıyor ne kendini sıkacak sözleşmesi bitince illa alır bir enayi takım zor değil.

Ben artik hic ümitlenmiyorum bu apaci gidecek diye.

Kontratinin sonuna kadar bizimle kalir sonra gider. Tabi bizimkiler uzatmak gibi bir salaklik yapmazsa.

Belhanda'nın yeteneksiz olduğunu düşünmüyorum.

Sadece gevşek ve 10 numara için zekası yeterli değil.

10 nr degil ve 3 sezon sonunda dahi 10 nr beklentisi olmasi interesting. badudan daha yetenekli yahut 10 nr ozellikli biri degil ayriyetten bize gelmeden onceki sezon sol kanat oynatilmis biri

@_futbolArsiv:

SON DAKİKA
Belhanda, Katar ligine transfer oldu!
Al-Rayyan ve Al-Dahil yönetiminden 2 temsilci, dün İstanbul'da Galatasaray yöneticileriyle buluştu. Anlaşma 2 gün içinde tamamlanacak. Bonservis €5M. 30 yaşındaki Belhanda, Mağrip'teki en iyi orta sahalardan birisi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem transfer oldu hangi takima gittigini de yazsaydin :)

Geri
Üst Alt