Belhanda‘nın Menajerinden Müjde

6m civarı bir şey gelse ,3te Maicon 3'te Telles güzel başlamış oluruz

bu herif şu ana kadar diğer menajerler gibi bizi yolup kelek futbolcuları kakalamaya çalışmadı. türkiye pazarına girmişken pazar payını güçlendirmek için arasını iyi tutmaya çalışıyor kulüplerle diye düşünüyorum.

elinde genel olarak afrika kökenli topçular var. bizim ligde başarılı olabilecek tipte oyuncular.

ideal olanı bu işleri bir genel menajer/sportif direktör pozisyonu aracılığı ile halletmek ama menajer ile çalışacaksak bunun elindeki oyuncuları kullanmamızdan çok da şikayetçi değilim.

Bize Talisca-Onyekuru gibi potansiyelli satın alma opsiyonlu kiralık bir 10 numara gerekli..

Insallah 4 5 milyona gitmez. Bu sene yaz transfer donemi cok onemli ve her kuruşa ihtiyacimiz var. Gerekirse 1 senelik maasini odeyip 8 milyon bonservis alalim.

Yapilacak transferleri de bir kenara birakirsak kasaya para girmesi lazim

Satabildigimiz herkesi satmaliyiz

Imza atıp formayı giymeden inanmam

sent via GSC

Belhanda'dan çok kazanaçağız diye tutarsak bu sefer de bir yere gitmez. İstenmeyen futbolcu her zaman pazarlıkta güçlü olandır. Fazla kasmadan fazla da zarar etmeden orta yolu bulup göndermek lazım.

mert hakani bile alamamisken, seri ve lemina seneye bizde olmicakken ft birakmak istemez ama fasliyi bu sefer zor ikna eder. taraftarin onune atti, hakkini yedi bunlari telafi etmesi lazim o yuzden kaptanlik bekliyorum bu sene 2.de olsa

Fatih Terim gidişine onay vermeyecek pozisyonda hiç değil. Illa ki gitmemesini istiyorsa, Belhanda’nın gideceği takıma gidebilir.

1 yıllık sözleşmesi kalmış bir futbolcunun gidişine kimse engel olamaz. Oluyor ise o kişi sağlıklı düşünemiyordur. Bu kadar net konuşuyorum. Hocamı deli gibi seviyorum o ayrı. Ama hocanın da dediği gibi, söz konusu G.Saray ise gerisi teferruattır.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

mert hakani bile alamamisken, seri ve lemina seneye bizde olmicakken ft birakmak istemez ama fasliyi bu sefer zor ikna eder. taraftarin onune atti, hakkini yedi bunlari telafi etmesi lazim o yuzden kaptanlik bekliyorum bu sene 2.de olsa

BriskNeatElk-max-1mb.gif

Ekli dosyalar

• 1593350385579.png
    1593350385579.png
    27,1 KB · Görüntüleme: 27

Nasil ya? Adam taraftara küfür etti ve hoca onu resmen korumamismiydi? Adami evde taraftardan tepki yemesin diye yedekte tutmamismiydi?

Belhanda ile Al Ahly transfer görüşmeleri tıkandı.

Belhanda'nın talebi: 6 M €
Al Ahly'nin önerdiği: 4 M €
Galatasaray'ın alacağı bonservis: 7 M €

Belhanda istediği maaştan taviz vermiyor. Belhanda ısrarla Galatasaray'da kazandığı paranın 2 katını istiyor. (Almountakhab)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro disi birak yeter. 1 sene oynamayan adama bir daha kimse 4 milyon vermez.

Geri
Üst Alt