Belhanda'nın Sözleşme Detayları Açıklandı!

Yalnız iyi geçirmişler, öyle böyle değil, nefes bile aldırmamışlar. Bilmem katılır mısın.

Sen kariyerinin zirvesinde oyuncuyu 7 milyona al, 2-3 yıl sonra kariyeri hızlı bir şekilde düşüşe geçsin 10 milyona sat. Adamlar yeni yeni pozisyonlar denemişler resmen.

Katılıyorum tabiki.

Türk takımları yakın gelecekte seve seve (!) küçülmeye gidecek, çok sapkın bir noktaya geldik. Galatasaray ve FB net şekilde Real'in başarısız bir çakması.

Dursun boyle devam ederse takimi batiraracak....

Sonumuz bjk artı su anki durumumuzun karışımı olcak

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadarini da beklemiyordum

Neyse maliyeti yuzunden belhanda'yi karalamak yanlis

Iyi oyuncu, takima faydali olacaktir

İbo gifi atmaya elim gitmedi.O kadar vahim bir sözleşme.

İlla Sneijder kariyerinde veya kalitesinde birini almak zorunda değiliz bence. Ayrıca Sneijderin takımı taktiksel açıdan sınırladığını düşünüyorum, büyük bir isim olduğundan yedekte kalması imkansız, eh Sneijder'li kadronun nasıl sahaya çıkacağı da aşağı yukarı belli.

Ha şunu belirteyim senin gibi Sneijder'den 1-2 yıl verim alınabileceğini düşünsem bende yüksek maliyetine rağmen takımda kalsın derdim ama o kanaatte değilim; yaş aldıkça daha da geriye gideceğini düşünüyorum, takım içinde çıkartacağı huzursuzluk ta cabası.

Abi bak Belhanda bile bu fiyaa geldi. Sneijder kariyeri ve kalitesinin altında olan adam bile böyle şu an. Benim Sneijder ile ilgili düşüncem ve kalmasını isteme sebeplerim şöyle:

1. Sneijder profesyonel bir adam. İyi bir takımda da her zaman fark yaratır. Belli ki iyi takım için gözler karartılmış. O halde bu takımı 1-2 gömlek daha yukarı çıkarabilecek bir oyuncu. Bırakalım Sneijder-Belhanda-Gomis aksın takımda.

2. Mali olarak daha 3-4 transfer yapacakken neden durduk yere bir kişiyi daha muhtemeen çok cüzi rakamla veya tamamen bonservissiz gönderip yerine adam arayalım. O para, zaman ve enerjiyi ortasaha ve beklere harcayalım.

3. Sneijder gibi marka ile böyle mobbing ile değil de en sonunda güzelce ayrılmak ve gerekirse futbolcu kariyeri sonrası faydalanmak varken neden böyle itici davranalım?

Bahsedildiği gibi Lemina-Vainquer-Clichy ve Corchia gibi adamlar gelecekse Sneijder bence bu yeni kadroyla da bir sene daha oynamayı hakediyor.

Not: Taktiksel sıkışıklığa da katılmıyorum. Bu adam 4-4-2'de oynadı, Inter ve bizde 4-3-1-2 oynadı, Real, Ajax ve bide 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynadı. Yani adam bunlara da uygun hale gelebiliyor.

İbo gifi atmaya elim gitmedi.O kadar vahim bir sözleşme.

ff489f460731bb5d775b60cd6f6f5c703fa9c14f.gif

Sneijder ile beraber sahada olacaksa sorun yok bi şekilde başarı gelir.

Sneijder giderse ve bu kazık sahada olursa Dursun'u gömerler.

Abi bak Belhanda bile bu fiyaa geldi. Sneijder kariyeri ve kalitesinin altında olan adam bile böyle şu an. Benim Sneijder ile ilgili düşüncem ve kalmasını isteme sebeplerim şöyle:

1. Sneijder profesyonel bir adam. İyi bir takımda da her zaman fark yaratır. Belli ki iyi takım için gözler karartılmış. O halde bu takımı 1-2 gömlek daha yukarı çıkarabilecek bir oyuncu. Bırakalım Sneijder-Belhanda-Gomis aksın takımda.

2. Mali olarak daha 3-4 transfer yapacakken neden durduk yere bir kişiyi daha muhtemeen çok cüzi rakamla veya tamamen bonservissiz gönderip yerine adam arayalım. O para, zaman ve enerjiyi ortasaha ve beklere harcayalım.

3. Sneijder gibi marka ile böyle mobbing ile değil de en sonunda güzelce ayrılmak ve gerekirse futbolcu kariyeri sonrası faydalanmak varken neden böyle itici davranalım?

Bahsedildiği gibi Lemina-Vainquer-Clichy ve Corchia gibi adamlar gelecekse Sneijder bence bu yeni kadroyla da bir sene daha oynamayı hakediyor.

Not: Taktiksel sıkışıklığa da katılmıyorum. Bu adam 4-4-2'de oynadı, Inter ve bizde 4-3-1-2 oynadı, Real, Ajax ve bide 4-2-3-1 ve 4-3-3 oynadı. Yani adam bunlara da uygun hale gelebiliyor.

Sende mantıklı şeyler söylüyorsun eğer kalırsa göreceğiz, umarım haklı çıkarsın.

Kırmızıyla işaretlediğim yere katılmıyorum Ajax yıllarını dahil etmiyorum çok gençti, diğer örnek verdiğin takımların kadrolarındaki derinliğin 10'da 1'i yok bizde.

Bu kadar ayrıntılı neden yazıyorlar ki... Meblağları görünce kalbimiz sıkışıyor.

Aysal batırıyordu, Dursun üzerine tüy dikiyor. Şu paraları normalleştirirseniz bundan sonra böyle kazıkların ardı arkası kesilmez.
Gelirlerin seviyesi belliyken ve bu takımın daha bir çok transfere ihtiyacı varken hesapsızca para saçılıyor.

Istediginiz kadar dursun'u elestirin, hakli olarak, ama belhanda'yi elestiremezsiniz.

Tolga eren serdar gibi oyuncular 2m aliyor da belhanda mi 3m+ almayacak?

Verilen bonservis, o bonuslar falan zaten fiyasko ama yapacak birsey yok

Takim zaten 2 yildir yerlerde, o yuzden futbolcunun maliyetlerini fazla takmiyorum, yeter ki iyi oyuncular alsinlar ki aliyorlar ve devam edecek. Maliyetlerini kenara birakip onumuze bakmamiz lazim, belhanda kotu oyuncu diyen biri varsa baska spor izlesin.

Son düzenleme:
Istediginiz kadar dursun'u elestirin, hakli olarak, ama belhanda'yi elestiremezsiniz.

Tolga eren serdar gibi oyuncular 2m aliyor da belhanda mi 3m+ almayacak?

Verilen bonservis, o bonuslar falan zaten fiyasko ama yapacak birsey yok

Takim zaten 2 yildir yerlerde, o yuzden futbolcunun maliyetlerini fazla takmiyorum, yeter ki iyi oyincular alsinlar ki aliyorlar ve devam edecek. Maliyetlerini kenara birakip onumuze bakmamiz lazim, belhanda kotu oyuncu diyen biri varsa baska spor izlesin.
Bu paraları orta sahaya sağ beke vs eksik bölgelerede verirlerse kimse ses çıkarmayacak zaten. Sorun şu bu paraları verip eksik bölgelere adam almazlarsa o zaman kendi ayaklarına kurşun sıkmış olacaklar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Eee Bruma'yı neden sattık yerine sattığımız paralara daha yeteneksizini ve yaşlısını alacaksak?

Yani ne desem bilemedim. Hadi Gomis neyse falan dedik piyasa yüksek falan da abi her oyucuya 3.5 vereceksek işimiz var. Bu kulüp bir yıl içinde bonservisi geçtim maaşları karşılayacak para kazanamaz. Hadi adam kötü çıktı (Allah korusun) ne yapacağız? Göndermek de çok zor . Bu paraları kimse veremez. Çin bile veremez orda da devlet işin içine girmeye başladı eskisi gibi değil artık. İnşallah çok iyi performans verir hayırlısı olsun me diyelim...

Verilen bonservise takılmamak lazım belhanda gibi bir oyuncunun yurt dışında her zaman piyasası olur. Takımda biraz kendini gösterse aldığımız fiyatın fazlasına bile satabilriz. Ama bu kadar fazla maaş ve bonus neden verilir anlamış değilim. İşte verdiğimiz bu yüksek yıllık ücretlerden dolayı biz dışarıya oyuncu satamıyoruz. Oyuncu kendine teklif gelse bile ya kendisi istemiyor ya da biz satmak istediğimizde diğer klüpler yıllık ücretini karşılayamacaklarından dolayı almak istemiyorlar. Şu mantığı çözebilseler herşey güzel olacak da nerde..

Geri
Üst Alt